Bijeenkomst gewascoöperatie Roos

Datum 17 mei 2019
Tijd 13:50 - 17:00
Locatie Delphy Improvement Centre: Violierenweg 3, Bleiswijk
Contact Petra Eekhoff

Ziekten en plagen zijn en blijven een hot item, zeker met het smaller wordende middelpakket. Waar je voorheen met een breed werkend middel uit de voeten kon, zijn het nu allemaal losse puzzelstukjes die samen een oplossing moeten bieden. Een aantal van deze puzzelstukjes presenteren wij u tijdens deze bijeenkomst.

Verder geeft Arie de Gelder (Wageningen University & Research) een toelichting op een nieuw onderzoeksvoorstel; Perfecte Roos: ‘balans en integratie’. Het bestuur van de gewascoöperatie en de ondernemersgroep Kas als Energiebron zijn al akkoord, nu u nog. Tijdens de stemronde kunt u laten weten wat u vindt van nog een jaar voortzetting van het LED-onderzoek.

Programma
13.50 uur Inloop
14.00 uur Bezoek aan de LED-proef met Red Naomi en Avalanche
14.30 uur Opening door Petra Eekhoff (Glastuinbouw Nederland)
14.40 uur Update LED-onderzoek ‘Perfecte roos: the next level’ en presentatie nieuw onderzoek ‘Perfecte Roos: balans en integratie’ door Arie de Gelder (Wageningen University & Research)
15.10 uur Korte pauze gevolgd door stemronde ‘Perfecte Roos: balans en integratie’
15.30 uur Presentatie resultaten tripsonderzoek door Gerben Messelink (Wageningen University & Research)
16.00 uur Presentatie meeldauwproef door Jeroen Sanders (Proeftuin Zwaagdijk)
16.30 uur Presentatie ParXtra Booster door Mark van der Ende (ParXtra Trading)
17.00 uur Afsluiting

Aanmelden
Deze bijeenkomst is alleen te bezoeken door leden van Glastuinbouw Nederland en de gewascoöperatie Roos. Meld u aan via de aanmeldbutton (log hiervoor in). Aanmelden is verplicht en kan tot 16 mei 2019, 12.00 uur.

Beeldmateriaal
Er kunnen foto’s en video’s gemaakt worden ter terugblik of promotie van deze bijeenkomst. Als u daar bezwaar tegen heeft dan kunt u dit vooraf aangeven via info@glastuinbouwnederland.nl.

Glastuinbouw Nederland

Sjaak van der Tak @SjaakVanDerTak mei 23
Vandaag dé zonnige verkiezingsdag van de EU-democratie om met uw stem de EU te verbeteren # stemCDA https://t.co/jt6HGpXCuU
Glastuinbouw Nederland @GlastuinbouwNL mei 23
Deze week in #Sjaaktopics: Wet Arbeidsmarkt in Balans en de #cao voor de #glastuinbouw #wetarbeidsmarktinbalans... https://t.co/9YBFdmDaTj
Hans van Geest @Hans_van_Geest mei 23
Ook de nieuwe kas van @arcadiachrysant in De Lier wordt uiteraard direct ingericht voor #hetnieuwetelen van... https://t.co/kUUpWZx22i
Glastuinbouw Nederland - © 2019 Copyright - Disclaimer - Privacy en cookies