Bijeenkomst gewascoöperatie Roos

Datum 17 mei 2019
Tijd 13:50 - 17:00
Locatie Delphy Improvement Centre: Violierenweg 3, Bleiswijk
Contact Petra Eekhoff

Ziekten en plagen zijn en blijven een hot item, zeker met het smaller wordende middelpakket. Waar je voorheen met een breed werkend middel uit de voeten kon, zijn het nu allemaal losse puzzelstukjes die samen een oplossing moeten bieden. Een aantal van deze puzzelstukjes presenteren wij u tijdens deze bijeenkomst.

Verder geeft Arie de Gelder (Wageningen University & Research) een toelichting op een nieuw onderzoeksvoorstel; Perfecte Roos: ‘balans en integratie’. Het bestuur van de gewascoöperatie en de ondernemersgroep Kas als Energiebron zijn al akkoord, nu u nog. Tijdens de stemronde kunt u laten weten wat u vindt van nog een jaar voortzetting van het LED-onderzoek.

Programma
13.50 uur Inloop
14.00 uur Bezoek aan de LED-proef met Red Naomi en Avalanche
14.30 uur Opening door Petra Eekhoff (Glastuinbouw Nederland)
14.40 uur Update LED-onderzoek ‘Perfecte roos: the next level’ en presentatie nieuw onderzoek ‘Perfecte Roos: balans en integratie’ door Arie de Gelder (Wageningen University & Research)
15.10 uur Korte pauze gevolgd door stemronde ‘Perfecte Roos: balans en integratie’
15.30 uur Presentatie resultaten tripsonderzoek door Gerben Messelink (Wageningen University & Research)
16.00 uur Presentatie meeldauwproef door Jeroen Sanders (Proeftuin Zwaagdijk)
16.30 uur Presentatie ParXtra Booster door Mark van der Ende (ParXtra Trading)
17.00 uur Afsluiting

Aanmelden
Deze bijeenkomst is alleen te bezoeken door leden van Glastuinbouw Nederland en de gewascoöperatie Roos. Meld u aan via de aanmeldbutton (log hiervoor in). Aanmelden is verplicht en kan tot 16 mei 2019, 12.00 uur.

Beeldmateriaal
Er kunnen foto’s en video’s gemaakt worden ter terugblik of promotie van deze bijeenkomst. Als u daar bezwaar tegen heeft dan kunt u dit vooraf aangeven via info@glastuinbouwnederland.nl.

Glastuinbouw Nederland

Peter Loef @PeterMJLoef aug 17
Prachtig dat ondernemers in de glastuinbouw op deze manier met hun jongeren bezig zijn. Klasse @DuurzameTomaten https://t.co/0UnaWi0Syg
Sjaak van der Tak @SjaakVanDerTak aug 15
@CDAWestland @ingwest Gefeliciteerd met jonge birthday, Inge !
Glastuinbouw Nederland @GlastuinbouwNL aug 15
"In de zomer ondersteun ik het veredelingsteam van @SionOrchids", vertelt Clemens. Wat dat precies inhoud? Dat laat... https://t.co/S3rpdGqwmc
Glastuinbouw Nederland - © 2019 Copyright - Disclaimer - Privacy en cookies