Bijeenkomst Spuittechnieken voor telers (VOL)

Datum 11 februari 2020
Tijd 12:30 - 18:00
Locatie World Horti Center: Europa 1, 2672 ZX Naaldwijk
Contact Jorrit Koeman

Op welke manier kunt u als teler het meest effectief gebruik maken van spuitapparatuur met maximale effectiviteit en zo min mogelijke milieulast? En hoe kunt u aan de wettelijke eisen blijven voldoen? Tijdens deze bijeenkomst, speciaal voor telers, wordt u geïnformeerd over de nieuwste technieken en ontwikkelingen op het gebied van spuittechnieken voor gewasbeschermingsmiddelen.

Deze telersbijeenkomst wordt georganiseerd door Demokwekerij Westland, World Horti Center, ZLTO en Glastuinbouw Nederland. De bijeenkomst betreft een interactief event met voldoende mogelijkheid voor discussie en kennisuitwisseling.

Na het plenaire gedeelte waar onder andere dieper wordt ingegaan op recente ontwikkelingen, toelatingsbeleid en precisie gewasbescherming start een interactief programma in de onderzoeksafdelingen van Demokwekerij Westland met diverse demonstraties en workshops. In twee workshops vanuit INNOSETA* beoordeelt u met elkaar enkele spuittechnieken en veiligheidsaspecten. Tijdens de rondgang wordt niet alleen diverse spuitapparatuur gedemonstreerd, maar zal ook worden gekeken hoe we van andere sectoren kunnen leren op het gebied van spuittechniek.

Programma
12.30 uur Ontvangst
13.00 uur Opening door Jeroen Sanders (Demokwekerij Westland)
13.15 uur Panel ‘toelatingsbeleid, precisie gewasbescherming & gewasbeschermingsmonitor’ door Jorrit Koeman (Glastuinbouw Nederland)
13.40 uur Toelichting rondgang door Jeroen Sanders en Helma Hoff (ZLTO/INNOSETA) plus groepsindeling
14.10 uur Rondgang langs diverse spuittechniek demonstraties en workshops
15.30 uur Pauze
15.50 uur Vervolg rondgang
17.15 uur Borrel
18.00 uur Einde bijeenkomst

Kosten
Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Er worden alleen kosten in rekening gebracht indien u deze bijeenkomst wil laten meetellen voor de spuitlicentie.

Verlenging Spuitlicentie
Deze bijeenkomst kunt u ook mee laten tellen als dagdeel voor verlenging van de spuitlicenties Uitvoeren Gewasbescherming en Bedrijfsvoeren Gewasbescherming, onderdeel Veiligheid en Techniek. De kosten voor verlenging spuitlicentie bedragen € 50,00. Vergeet uw spuitlicentiepas niet mee te nemen naar de bijeenkomst!

Aanmelden
Aanleden is niet meer mogelijk. De bijenkomst zit vol.

Annuleren
Annuleren kan alleen schriftelijk via akerkhof@spam-protectglastuinbouwnederland.nl. Bij annulering 48 uur voor de bijeenkomst wordt uw inschrijfgeld, minus € 7,50 administratiekosten (alleen bij verlenging spuitlicentie), terugbetaald. Daarna wordt uw inschrijving als definitief beschouwd. In overleg kunt u een vervanger sturen.

Alle genoemde kosten zijn per persoon en exclusief btw.

Glastuinbouw Nederland

Peter Oei @ptroei feb 28
Wie kan 900 ton polypropyleen (PP) per jaar upcyclen? In de vorm van draden, touwtjes en clips. Redelijk schone str... https://t.co/QOLu3ylY7C
Peter Oei @ptroei feb 28
Concreet artikel over de consequenties van #coronavirus voor hotel ondernemers; tips en info ook nuttig voor andere... https://t.co/L2pdjsybTo
Jean Aerts @Jean_Aerts feb 28
Klopt! Als je objectief kijkt zijn de resultaten die met IPM zijn gehaald heel tastbaar. Maar dan heb je een goede... https://t.co/V96MhZJFGH
Glastuinbouw Nederland - © 2020 Copyright - Disclaimer - Privacy en cookies