Bijeenkomst Waterkwaliteit in de Schinkelpolder

Datum 11 november 2021
Tijd 15:00 - 17:00
Locatie M. Koppe BV: Rietwijkeroordweg 40, 1432 JE Aalsmeer
Contact Wilbert Ammerlaan

Periodiek onderzoekt het Hoogheemraadschap van Rijnland de waterkwaliteit van watergangen. Ondanks alle inspanningen van de afgelopen jaren worden nog steeds gewasbeschermingsmiddelen en te hoge concentraties nutriënten aangetroffen. Helaas geldt dit ook voor het glastuinbouwgebied de Schinkelpolder waar uw bedrijf zich in bevindt. Glastuinbouw Nederland en Rijnland willen graag met u in gesprek om met en van elkaar te leren hoe en waar we de waterkwaliteit kunnen verbeteren.

De Schinkelpolder is gekozen als ‘inspiratiepolder’ voor een Poldergerichte Aanpak. Dat kan natuurlijk niet zonder u als ondernemers in deze polder. Deze middag leren we elkaar (beter) kennen, vertellen wij over het watersysteem, ervaringen in andere gebieden en hoe, waar en wat we meten in de Schinkelpolder. Er is gelegenheid tot kennis uitwisselen en vragen stellen. Ook doen Hoogheemraadschap van Rijnland en Glastuinbouw Nederland een voorstel over hoe we de komende jaren met en van elkaar kunnen leren.

Aanmelden
Zien we u op 11 november? Laat het weten aan Wilbert Ammerlaan (Glastuinbouw Nederland): wammerlaan@spam-protectglastuinbouwnederland.nl of Hiske Ridder (Hoogheemraadschap van Rijnland): hiske.ridder@spam-protectrijnland.net of ook als u niet in de gelegenheid bent. Wij zorgen voor een drankje en hapje.

Coronavirus
Met betrekking tot het coronavirus volgt Glastuinbouw Nederland de richtlijnen van het RIVM.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Wilbert Ammerlaan via 06 547 410 35 of Hiske Ridder via 06 173 914 30.

Glastuinbouw Nederland - © 2021