CollegeTour 2020 (Geannuleerd)

Datum 2 april 2020
Tijd 10:00 - 13:00
Locatie Koppert Cress: De Poel 1, 2681 MB Monster
Contact Hans van Geest

Ontmoet tijdens College Tour 2020: jouw werknemer van de toekomst!

Uitnodigigd voor deze bijeenkomst zijn: jij, en nog 75 andere ondernemers, met een opgave om de komende jaren te transformeren van glastuinbouwbedrijf naar hightechbedrijf. Daarnaast zijn ruim 160 studenten aanwezig, met een passie voor techniek.
De uitdaging: De handen ineen slaan voor een inspirerende toekomst met perspectief.

Key note speaker
Trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk geeft zijn visie over de impact van nieuwe technologie op de manier waarop we leven, werken en ondernemen. Over de noodzaak om de techneut van morgen vandaag al te binden.

Side kick Speakers

  • Bram Tijmons beschermt met zijn startup PATS Indoor Drone Solutions gewassen door ongedierte op innovatieve wijze te bestrijden middels autonoom aangestuurde pocket drones. Een soort van gaming, maar dan als serious business.
  • Kevin Kleijwegt studeerde twee jaar geleden af in Electrical Engineering en werkt nu als Hardware Engineer bij Hoogendoorn Growth Management. Hij vertelt waarom hij koos voor de glastuinbouw en wat zijn ervaringen zijn.
  • Colinda de Beer is bij InnovationQuarter matchmaker tussen tuinbouw en techniek. In CollegeTour vertelt ze over nieuwe ontwikkelingen, robots en waarom de glastuinbouw in de toekomst techneuten hard nodig heeft.

Aanmelden
Meld je nu aan door een mail te sturen naar info@glastuinbouwwestland.nl.

 

CollegeTour wordt geïnitieerd door VNO-NCW Oostland-Delfland en Glastuinbouw Westland. Medeorganisator is Koppert Cress. CollegeTour wordt medegefinancierd door een bijdrage van Colland Arbeidsmarkt.

Glastuinbouw Nederland

Glastuinbouw Nederland @GlastuinbouwNL apr 01
Vandaag in #SjaakAudioTopics met @SjaakVanDerTak: aandacht voor de specifieke vragen over de NOW-regeling.... https://t.co/lFhg97wqet
Glastuinbouw Nederland @GlastuinbouwNL apr 01
'Benut bemiddelingsplatforms voor garantie voldoende #arbeidskrachten' #glastuinbouw https://t.co/TKmLMcOBbb
Sjaak van der Tak @SjaakVanDerTak apr 01
@estherlieben @Brandweer_HGL @VRH_Haaglanden Beste Jan, ben je leren als een allround leidinggevende brandweerman.... https://t.co/0kNMZCGm1F
Glastuinbouw Nederland - © 2020 Copyright - Disclaimer - Privacy en cookies