Collegetour Kom in de K(l)as

Datum 5 april 2019
Tijd 15:00 - 18:00
Locatie World Horti Center: Europa 1, 2672 ZX Naaldwijk
Contact Hans van Geest

Studenten inspireren voor een toekomst in de glastuinbouw. Dat is het doel van de CollegeTour Kom in de K(l)as, georganiseerd door VNO-NCW Westland-Delfland en Glastuinbouw Westland.

De tour vindt plaats aan de vooravond van Kom in de Kas. Waar Kom in de Kas laat zien wat er allemaal in de kas gebeurt, laten we tijdens de CollegeTour juist zien hoe interessant en inspirerend een toekomst in de glastuinbouw is en dat een carrière in onze mooie sector veel uitdaging biedt!

Tijdens de interactieve sessie kunt u uw bedrijf vertegenwoordigen en een grote groep studenten ontmoeten en motiveren voor bijvoorbeeld een interessante stageplaats of (startende) baan in uw organisatie. Bent u erbij?

PROGRAMMA

 • Ton van Mil (CEO Royal Brinkman)
  Sinds Ton van Mil aan het roer staat, heeft het familiebedrijf (al 134 jaar!) grote ontwikkelingen doorgemaakt, o.a. op het gebied van digitalisering, innovatie en internationalisering. Jong talent is ook in dit bedrijf hard nodig.
 •  Pitches van drie jonge ondernemers/professionals
  o Joyce Lansbergen (directeur LG Flowers)
  Bij LG Flowers verlaten jaarlijks meer dan 70 miljoen gerbera’s de kas om overal ter wereld vrolijkheid te verspreiden bij de consument. Joyce bruist van de innovatieve ideeën, zoals de inzet van gerbera's als medicijn tegen depressie.
  o Robin Schaap (directeur Koppert Cress)
  Robin klom binnen het bedrijf snel op tot directeur. Door de unieke benadering van hun niche product is de omzet explosief gegroeid en is Koppert Cress inmiddels een miljoenenbedrijf.
  o Martine Boekestein (Global Brand & Campaign manager Rijk Zwaan) 
  Martine is verkozen tot Dutch Marketing Talent of the Year 2018. Rijk Zwaan wil actief bijdragen aan de wereldvoedselvoorziening en de verhoging van de groenteconsumptie.
 • Dialoog tussen onderwijs, bedrijfsleven en nieuw talent
 • Inclusief groene smoothies gemaakt door chef Erik Miete en hapjes van chef Robert van Koppert Cress

AANMELDEN
Dit is uw kans om jong talent te ontmoeten en met hen in gesprek te gaan over de uitdagingen van onze sector en mogelijkheden binnen uw bedrijf. Meld uw bedrijf aan via het aanmeldformulier. Aanmelden kan tot donderdag 4 april, 12.00 uur.

MEER INFORMATIE
Neem voor meer informatie contact op met Hans van Geest, mobiel 06 513 122 34, e-mail hvangeest@spam-protectglastuinbouwnederland.nl.

Glastuinbouw Nederland

Sjaak van der Tak @SjaakVanDerTak mei 22
Goedenavond. Graag geef ik u mee: Voor de tuinbouw een sterk CDA in EU #stemCDA https://t.co/XVOOI9yDld
Sjaak van der Tak @SjaakVanDerTak mei 22
@fcvermeer⁩ Zo is dat, voor de tuinbouw een sterk CDA in EU #stemCDA https://t.co/CC6AazNaZv
Jean Aerts @Jean_Aerts mei 22
Naar milieulast durven te kijken van integreerbare middelen o.a.! https://t.co/tD4gC42oTu
Glastuinbouw Nederland - © 2019 Copyright - Disclaimer - Privacy en cookies