Cursus ‘Teeltspecialist assistent’ in het Pools

Datum 14 november 2019
Tijd 14:30 - 17:30
Locatie Partycentrum De Ark, Van Rijnstraat 2, 2678 BP De Lier
Website https://www.kasgroeit.nl/opleiding-teeltspecialist-assistent-in-het-pools-823
Contact Hans van Geest

Op verzoek van Glastuinbouw Nederland heeft Lentiz Cursus & Consult met Kasgroeit de cursus Teelspecialist assistent in het Pools ontwikkeld. De cursus start op donderdag 14 november a.s. van 14.30 uur tot 17.30 uur op een nog te bepalen locatie in het Westland. Er is nog een aantal plaatsen beschikbaar.
Het niveau van deze cursus is vergelijkbaar met MBO3+ niveau. In negen bijeenkomsten leren de deelnemers de basis onderwerpen zoals: bouw van de plant, osmose, waterhuishouding, celdeling, voedingstoffen, mineralenhuishouding, bemesting, grondstoffen, substraten, etc.

  • Plantfysiologie op 14, 21,28  november en 12 december
  • Bemesting op 9, 16,23, 30 januari en 6 februari

Heeft u een Poolse werknemer die hiervoor in aanmerking komt en die toe is aan een volgende stap binnen uw bedrijf? Heeft u een Poolse medewerker die geïnteresseerd is in de teelt, maar voor wie een cursus in het Nederlands net een stap te ver is? Bespreek deze cursus dan met hem/haar en geef uw medewerker(s) op.

Meer informatie over de cursus vindt u hier. Voor de informatie in het Pools klikt u hier. De kosten van de cursus bedragen € 1.175,- per deelnemer. Vanuit Colland is een subsidie van 60% beschikbaar voor medewerkers die onder de cao glastuinbouw vallen.

 

Glastuinbouw Nederland

Jos van Kester @JosvanKester1 jun 05
Zo, dat was de laatste. De krent zit erop. Morgen n nieuwe jurk voor moeders de vrouw https://t.co/C1R4OptXjI
Peter Loef @PeterMJLoef jun 05
Corona noodzaakt tot actualiseren 'Risico-inventarisatie & evaluatie' @GlastuinbouwNL @StigasNL @GlastuinbouwNL... https://t.co/8IIv2BkFfZ
Glastuinbouw Nederland @GlastuinbouwNL jun 05
Corona noodzaakt tot actualiseren 'Risico-inventarisatie & evaluatie'. #glastuinbouw https://t.co/ArVzmNsWWq
Glastuinbouw Nederland - © 2020 Copyright - Disclaimer - Privacy en cookies