Digitale kantinebijeenkomst HNT: Versnelling leercurve

Datum 17 november 2020
Tijd 15:30 - 16:30
Locatie Online
Contact Simone de Jong

In oktober en november organiseert Kas als Energiebron drie digitale kantinebijeenkomsten over Het Nieuwe Telen. Deze online bijeenkomsten vervangen de fysieke kantinebijeenkomsten die u van ons gewend bent.

Tijdens dit webinar besteedt Peter Geelen (docent cursus HNT) aandacht aan hoe de tuinder in zijn kracht gezet kan worden. Het doel hiervan is om stappen te zetten naar een meer rendabele teelt die ook nog toekomstbestendig is. Via een korte verkenning van enkele principes van Plant Empowerment wordt een tipje van de sluier opgelicht. Gespreksleider is Robert Solleveld (Glastuinbouw Nederland).

Hoe gaat het in z'n werk?
Voor het volgen van een digitale kantinebijeenkomst heeft u alleen een goede internetverbinding en een telefoon/computer/tablet met geluid nodig. De dag van de bijeenkomst (begin van de middag) ontvangt u per e-mail nadere instructie en een link waarmee u de bijeenkomst kunt volgen. Zorg ervoor dat u tien minuten voordat de bijeenkomst start de inlogprocedure hebt uitgevoerd.

Aanmelden
Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden kan tot dinsdag 17 november 2020, 10.00 uur.

Andere digitale kantinebijeenkomsten HNT

Kas als Energiebron is het innovatie- en actieprogramma van Glastuinbouw Nederland en het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselveiligheid.

Glastuinbouw Nederland

Peter Oei @ptroei okt 27
Afgelopen week het interview met Airbus materiaalwetenschapper Patricia Parlevliet en mij over het project Growing... https://t.co/zVngklQ5vh
Peter Oei @ptroei okt 26
Circulaire tuinbouw: deze innovatie Circular Bag is genomineerd voor de Greenovation Award. https://t.co/JzAEaVFGNA
Glastuinbouw Nederland @GlastuinbouwNL okt 26
Kasgroeit werft technisch talent voor de glastuinbouwsector. #glastuinbouw @Kasgroeit https://t.co/Z3zviXAsrg
Glastuinbouw Nederland - © 2020