EU land- en tuinbouwdebat 2019

Datum 16 mei 2019
Tijd 19:00 - 23:00
Locatie Het Plein in Den Haag
Contact Plantum

Op donderdagavond 16 mei 2019 organiseert Plantum, in samenwerking met twaalf ketenpartners, het EU land- en tuinbouwdebat 2019. U wordt uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Aan de hand van stellingen uit de hele plantenketen worden de kandidaat Europarlementariërs van alle politieke partijen gevraagd om hun visie op de land- en tuinbouw. Vlak voor de Europese verkiezingen is dit een mooie gelegenheid om te ontdekken waar de verschillende partijen staan en hoe zij onze sector vertegenwoordigen binnen Europa. Tijdens het debat is voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Deelnemers aan het debat zijn: Annie Schreijer-Pierik (CDA), Derk Jan Eppink (FvD), Jasper Groen(GroenLinks), Jan Huitema (VVD), John Nederstigt (D66), Geert Ritsema (SP), Bert-Jan Ruissen (SGP), Marco van der Wel (PvdD) en Auke Zijlstra (PVV).

Aanmelden
Er is nog een aantal plaatsen beschikbaar om het debat bij te wonen. Meld u aan door een e-mail te sturen naar fopd@plantum.nl. Het is ook mogelijk het debat live te volgen via Nieuwe Oogst via www.nieuweoogst.nu/live. Wilt u vragen stellen naar aanleiding van het debat? Gebruik dan #EUplantdebat via Twitter.

Het debat vindt plaats op donderdagavond 16 mei 2019 van 19.00 uur – 23.00 uur in de fascinerende plantenkas op het Plein in Den Haag.

Programma
19.00 uur   Inloop
19.30 uur   Welkom en start van het debat
19.45 uur   Debat met verschillende kandidaat Europarlementariërs
21.45 uur   Toost op de plant en mogelijkheid tot het ontdekken van de fascinerende plantenverha-len in de kas
23.00 uur   Einde

Hebt u vragen, neem dan contact op met Plantum via 0182-688668 of stuur een mail naar fopd@spam-protectplantum.nl. Informatie vindt u ook op www.fopd.nl, inclusief het hele programma van de activiteiten rondom de internationale Fascination of Plants Day.

Glastuinbouw Nederland

Peter Oei @ptroei jul 22
En ook op duurzaam en circulair gebied een koploper. https://t.co/0i2Cap9KVY
Willem Doorn @willemDoorn jul 22
one person followed me // automatically checked by https://t.co/M7kAL6jRX3
Glastuinbouw Nederland @GlastuinbouwNL jul 22
Behaarde wantsen gezocht voor onderzoek #glastuinbouw #wants #trips #onderzoek https://t.co/VK7Xmt7VFD
Glastuinbouw Nederland - © 2019 Copyright - Disclaimer - Privacy en cookies