Gewasbijeenkomst Cyclaam

Datum 13 december 2019
Tijd 13:00 - 17:00
Locatie 1. Kenniscentrum Productkwaliteit Royal FloraHolland: Legmeerdijk 313, 1431 GB Aals-meer (ingang bij de rode lift op het parkeerdak)
2. Vollebregt Cyclamen: Legmeerdijk 207, 1432 KA Aalsmeer
Contact Arthur van den Berg

De afzet van cyclamen staat onder druk. Willen we dat veranderen dan moeten we dat gezamenlijk oppakken. Wat zijn volgens u de belangrijkste punten om de positie van cyclamen in de keten te verbeteren? Wilt u dit aangeven bij uw aanmelding voor deze bijeenkomst, dan worden deze tijdens de bijeenkomst besproken.

Uiteraard kunt u voorafgaand aan de bijeenkomst de Benchmark bezoeken om de resultaten te bekijken. Aan het einde van de bijeenkomst worden de winnaars van 2019 bekend gemaakt.

Programma
13.00 uur Bezoek Benchmark Cyclamen bij het Kenniscentrum Royal FloraHolland (Aalsmeer)
14.00 uur Opening en rondgang bij Vollebregt Cyclamen
15.00 uur Pauze
15.15 uur

  • Actualiteiten Glastuinbouw Nederland door Arthur van den Berg (Glastuinbouw Nederland)
  • Overzicht resultaten Benchmark afgelopen jaren door Linda van Leeuwen (Kenniscentrum Productkwaliteit Royal FloraHolland)
  • Afzet Cyclamen onder druk: terugkoppeling en discussie n.a.v. reacties door Arthur van den Berg

16.30 uur Uitreiking Awards Benchmark 2019
17.00 uur Afsluiting

Aanmelden
Deze bijeenkomst is alleen te bezoeken door leden van Glastuinbouw Nederland en deelnemers aan de Benchmark. Meld u aan via de aanmelbutton (log hiervoor in). Aanmelden is verplicht en kan tot woensdag 11 december 2019, 12.00 uur.

Annuleren
Bent u onverhoopt verhinderd, geef dit dan door via svandijk@spam-protectglastuinbouwnederland.nl, wellicht dat een collega uw vrijgekomen plaats kan invullen. In overleg kunt u een vervanger sturen.

Glastuinbouw Nederland

Glastuinbouw Nederland @GlastuinbouwNL aug 10
Alexander Formsma nieuwe #beleidsspecialist Energie. #glastuinbouw https://t.co/8yYl6wP4s7
Glastuinbouw Nederland @GlastuinbouwNL aug 10
Potplantenbedrijf @OK_Plant over #GoGoGreenhouse: 'Onze marketing was eyeopener voor #scholieren'. #glastuinbouw https://t.co/uLLshJn9IJ
Petra Eekhoff @PetraEekhoff aug 10
Toepasselijker kan niet met deze #temperaturen Negen voordelen van een hoge temperatuurstrategie https://t.co/fT95jebDEU
Glastuinbouw Nederland - © 2020