Gewasbijeenkomst Poinsettia

Datum 17 januari 2019
Tijd 12:45 - 17:00
Locatie Royal FloraHolland Naaldwijk, te bereiken via de Elzenzijde (ingang 20, oude ingang)
Contact Astrid van der Helm

Op 17 januari 2019 sluiten we het poinsettiaseizoen 2018 af met een gewasbijeenkomst. Traditiegetrouw is het mogelijk een bezoek te brengen aan de houdbaarheidsproeven en worden de awards en oorkondes uitgereikt voor beste kweker en beste nieuwe ras. Met elkaar blikken we terug op het afgelopen afzetseizoen en de promotiecampagne.

Maar we kijken ook verder dan de eigen sector. Hiervoor brengen we een bezoek aan D:DREAM (TU Delft), waar studententeams zich bezig houden met het ontwikkelen van geavanceerde voertuigen. Van mensaangedreven onderzeeër tot raceauto op waterstof. Ze worden gekenmerkt doordat ze bijvoorbeeld extreem zuinig zijn, op duurzame energie aangedreven worden, of omdat ze technisch innovatief zijn.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor alle poinsettiatelers en veredelaars en wordt georganiseerd door de landelijke commissie Poinsettia en de beoordelingscommissie sortimentsvergelijking in samenwerking met Royal FloraHolland.

PROGRAMMA

12.45 uur Ontvangst bij uitbloeiruimte Royal FloraHolland Naaldwijk
13.00 uur Opening door Astrid van der Helm (Glastuinbouw Nederland)
13.05 uur Bezichtiging houdbaarheidsproeven sortimentsvergelijking en kwaliteitscompetitie. Toelichting door Henk Barendse (Kenniscentrum Productkwaliteit Royal FloraHolland)
13.50 uur Vertrek naar D:DREAM Hall (TU Delft)
14.45 uur Bezoek D:DREAM Hall, rondleiding langs enkele DreamTeams
16.00 uur Resultaten promotiecampagne Poinsettia, door Inge Vervoort (Concept Factory).
16.25 uur Evaluatie seizoen 2018, terugblik marktbezoek en uitreiking Poinsettia Awards 2018-2019, door Peter Rodenrijs (Royal FloraHolland).
17.00 uur Afsluiting

LOCATIE
Start bij uitbloeiruimte Royal FloraHolland Naaldwijk, te bereiken via de Elzenzijde (ingang 20, oude ingang).

Vanaf circa 14.45 uur wordt het programma voortgezet D:DREAM Hall, Stevinweg 4, 2628 CN Delft. Om het gebouw heen zijn er voldoende parkeerplaatsen.

AANMELDEN
Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden is verplicht en kan tot 15 januari, 17.00 uur.

BEELDMATERIAAL
Er kunnen foto’s en video’s gemaakt worden ter terugblik of promotie van deze bijeenkomst. Als u daar bezwaar tegen heeft dan kunt u dit vooraf aangeven via info@spam-protectglastuinbouwnederland.nl.

MEER INFORMATIE
Neem voor meer informatie contact op met Astrid van der Helm, mobiel 06 226 097 41, e-mail avanderhelm@spam-protectglastuinbouwnederland.nl.

Glastuinbouw Nederland

Piet Broekharst @pbroekharst jan 21
@MarijnissenL Ter inspiratie lees: Ware winst van Christian Felber
Glastuinbouw Nederland @GlastuinbouwNL jan 21
Veel aandacht voor Hollandse producten uit #glastuinbouw op #GrüneWoche in Berlijn! Healthy snackmuur gevuld met... https://t.co/YgWyIOqxwu
Peter Oei @ptroei jan 19
Nieuwsbrief van SIGN is uit met een selectie van de projecten uit 2018. Innovatieve hardware voor planten, campagne... https://t.co/TXFIsg9zJy
Glastuinbouw Nederland - © 2019 Copyright - Disclaimer - Privacy en cookies