Gewasbijeenkomst Tomaat

Datum 28 oktober 2019
Tijd 19:15 - 21:45
Locatie De Ark: Van Rijnstraat 2, 2678 BP De Lier
Contact Annelies Hooijmans

Voorkomen is beter dan genezen, zeker als het om virusaantastingen gaat. De teelt van tomaat wordt echter wereldwijd bedreigd door een aantal hardnekkige virussen die u als teler graag buiten de deur wilt houden. Deze avond wordt u bijgepraat over de laatste stand van zaken in het onderzoek. Ook krijgt u tips hoe uw bedrijf, tijdens de teelt en de teeltwisseling, beter kan worden beschermd tegen vervelende ziekten in het gewas.

Programma
19.15 uur Ontvangst
19.30 uur Opening door Annelies Hooijmans, Glastuinbouw Nederland
19.40 uur Het verantwoord gebruiken en inzetten van Verimark ter voorkoming van ToCV in tomaat door Nico Harteveld (FMC)
20.15 uur Testen met ontsmettingsmiddelen tegen ToBRFV en tips voor gebruik tijdens de teelt door Ines van Marrewijk (Groen Agro Control)
20.50 uur Pauze
21.00 uur Schoonmaak en hygiënetips voor de teeltwissel door Jan Willem Keijzer (Brinkman Hortihygienz)
21.45 uur Discussie en afsluiting

Hygiëne
Vanwege de overdracht van ziekten in de teelt van tomaat vragen wij iedereen om met schone kleding en schoeisel naar de bijeenkomst te komen. Wij raden ook een ieder aan om niet met dezelfde kleding weer terug naar het bedrijf te gaan.

Aanmelden
Deze bijeenkomst is alleen te bezoeken door leden van Glastuinbouw Nederland. Meld u aan via de aanmeldbutton (log hiervoor in). Aanmelden is verplicht en kan tot maandag 28 oktober, 12.00 uur.

Annuleren
Bent u onverhoopt verhinderd, geef dit dan door via akerkhof@spam-protectglastuinbouwnederland.nl.

HortiContact

18 februari 2020 - 20 februari 2020

Glastuinbouw Nederland

Peter Oei @ptroei okt 19
Ja big food spendeert miljarden per jaar in NL om ons Magnums, suikerwafels en vette kip te laten eten. Maar overhe... https://t.co/MwFX3f4ahi
Petra Eekhoff @PetraEekhoff okt 19
@MichelVarkevis1 @nilseekhoff Goede opvoeding natuurlijk ☺️
Jos van Kester @JosvanKester1 okt 19
@LeeuwisMarcel @thierrybaudet @IvanRoozendaal Hoi Marcel, SDE++ pot wordt gevuld uit de ODE belasting. Maandag graa... https://t.co/KpyrkFCUAK
Glastuinbouw Nederland - © 2019 Copyright - Disclaimer - Privacy en cookies