Inspiratiesessies werkgeverschap - december

Datum 8 december 2022
Tijd 09:00 - 13:00
Locatie Regio Bommelerwaard
Contact Kasgroeit

Het is ontzettend lastig om nieuwe werknemers aan te trekken. Gemiddeld kost het zo'n drie maanden om een vacature te vervullen. En dan hebben we het nog niet eens over de tijd die nodig is om iemand goed in te werken. Kostbare tijd die een van je werknemers ook had kunnen gebruiken om zich te ontwikkelen binnen je organisatie. Heb jij intern al eens goed om je heen gekeken? Ja, je hebt meer talent in huis dan je denkt. Ga aan de slag met de ontwikkeling van je werknemers en bekijk welke rol jij daar als werkgever in kunt spelen.  

Hoe zorg jij ervoor dat je een prettige werkgever bent om voor te werken? Heb jij alles goed geregeld op het gebied van arbeid? Met deze inspiratiesessies helpt Kasgroeit je om een stap te maken in goed werkgeverschap en HR.

Voor wie?
Zowel ondernemers als HR medewerkers zijn welkom. Nog fijner als zij samen komen! Vanuit je rol als ondernemer kun je na deze sessies HR beter richting geven en HR heeft daarmee een juist beeld van de visie op arbeid om zijn/haar taken goed uit te kunnen voeren.

Er zijn twee sessies waar je je voor kunt aanmelden:

 • Sessie 1: 24 november 2022 van 09.00 tot 13.00 uur 
 • Sessie 2: 8 december 2022 van 09.00 tot 13.00 uur  

Sprekers

 • Collega ondernemer  
  Een collega ondernemer vertelt zijn eigen visie op arbeid en vertelt hoe dit binnen zijn eigen organisatie is geregeld. 
 • Maarten van Eeuwijk 
  Maarten heeft heel wat kennis vergaard op HR vlak. In zijn rol als Hogeschooldocent HRM aan de HAS, maar eerder ook als Hoofd HR bij een grotere organisatie en praktische ervaring op het coachen van glastuinbouw bedrijven in het opzetten van HR zaken. 
 • Gerrie van Elswijk-Hoek 
  Gerrie heeft 8 jaar als HR Manager gewerkt bij Bunnik Plants en is een ervaren HR Adviseur die de glastuinbouw sector goed kent. 

Lees hier meer over de sessies. Ook kun je je hier aanmelden.

Glastuinbouw Nederland - © 2022