Inspiratieweek verwerkingstechnologie reststromen

18 september 2023 - 20 september 2023
Datum 18 september 2023 - 20 september 2023
Locatie Proeffabriek van New Foss in Uden
SIGN Living Lab in Bleiswijk
Contact Dewi Hartkamp

Wat moet je weten over de verwerking van restromen en nieuwe bio-circulaire ketens? En vervolgens: hoe pak je dat aan? Die vragen komen volgende week onder meer aan bod tijdens de Inspiratieweek verwerkingstechnologie reststromen. Er zijn twee kansen om deel te nemen aan deze inspiratieweek, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

18 september
Bijeenkomst Excursie NewFoss en ondernemerschap. Eind 2015 werd in Uden de eerste proeffabriek van New Foss geopend: een bioraffinage waar dagelijks tonnen reststromen uit de agrarische sector worden omgezet in vezelmateriaal. Momenteel met een productiecapaciteit van 10 ton vezelmateriaal per dag. Tijdens een excursie leren we over de werkwijze én de ambitie van deze unieke fabriek.

Aanmelden via deze link.

20 september
Seminar + infomarkt technieken vier toepassingen. In het LivingLab van Stichting Innovatie Glastuinbouw Nederland op het terrein van Dijkshoorn Bleiswijk ontwikkelen partijen nieuwe oplossingen voor het verwaarden van reststromen. Op 20 september vindt er een inhoudelijk seminar plaats met pitches over bewerkingstechnieken.

Aanmelden via deze link.

Glastuinbouw Nederland - © 2024