Kantinebijeenkomst Het Nieuwe Telen - Wervershoof

Datum 4 april 2019
Tijd 15:00 - 17:00
Locatie VD Holland: Nieuwe Dijk 23 B, 1693 NX Wervershoof
Contact Aat Dijkshoorn

De basiscursus Het Nieuwe Telen (HNT) is al door veel ondernemers gevolgd. Wat zijn hun ervaringen en waar liggen nieuwe toepassingsmogelijkheden? Wat gebeurt er als we de plant centraal stelen en we de vijf balansen uit HNT gebruiken en goed monitoren in de praktijk? Deelnemers van de cursus vertellen over hun ervaringen en Peter Geelen, een van de grondleggers van Het Nieuwe Telen, praat u bij over de nieuwe mogelijkheden.

In Het Nieuwe Telen wordt de teelt integraal benaderd met aandacht voor plantweerbaarheid, het wortelmilieu en het energieverbruik. Benutten we alle mogelijkheden al of zijn er nog steeds kansen om uw teelt te verbeteren? Praat mee met collega’s en deskundigen tijdens deze kantinebijeenkomst HNT.

PROGRAMMA
15.00 uur            Fossiel vrij telen en energie besparen door Aat Dijkshoorn (Glastuinbouw Nederland)
15.45 uur            Het Nieuwe Telen naar een nieuwe fase: wat is er bereikt, waar gaan we naar toe? Door Peter Geelen (Plantmonitoring.NL)
16.45 uur            Napraten
17.00 uur            Afsluiting

AANMELDEN
Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden is verplicht en kan tot woensdag 3 april 12.00 uur.

MEER INFORMATIE
Neem voor meer informatie contact op met Aat Dijkshoorn, telefoon 085 003 64 00, mobiel 06 816 136 17, e-mail adijkshoorn@ltoglaskracht.nl.

 

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd samen met de Greenport Noord-Holland Noord en met financiële steun van de Provincie Noord Holland. 

Glastuinbouw Nederland

Peter Loef @PeterMJLoef mrt 25
Wow, dat is nog eens een positief ervarings verhaal van iemand met twijfels over de kassen: "In de kassen vind je .... https://t.co/f5f18U3Qny
Peter Loef @PeterMJLoef mrt 25
Vandaag vergadering bestuur Colland Arbeidsmarltbeleid gehad (o&o-fonds agrarisch en groene sectoren). Aanpak arbei... https://t.co/9Ys02BbZeO
Jos van Kester @JosvanKester1 mrt 25
@SjaakVanDerTak van @GlastuinbouwNL op bezoek bij Gerard Aarts samen met @PAarts1110 Willy Aarts en Frans Raaijmake... https://t.co/zRK4UkCWLZ
Glastuinbouw Nederland - © 2019 Copyright - Disclaimer - Privacy en cookies