Kasbezoek onderzoek wortelkwaliteit & -activiteit snij-cymbidium

Datum 22 september 2021
Tijd 15:00 - 17:00
Locatie Vertify: Zwethlaan 52, Honselersdijk
Contact Petra Eekhoff

Vanuit het onderzoeksprogramma Het Nieuwe Telen Gas Erop!, gefinancierd vanuit Kas als Energiebron, loopt er van eind maart tot eind september onderzoek naar het verbeteren van de wortelkwaliteit en –activiteit. In twee kassen worden verschillende klimaat- en watergeefstrategieën gevolgd en de studenten van InHolland hebben diverse metingen uitgevoerd. Op 22 september is de laatste kans om de proef te bezoeken. Er zijn vier tijdsloten van een half uur beschikbaar zodat we, met in achtneming van de coronamaatregelen, het kasbezoek veilig kunnen laten verlopen. Op het aanmeldformulier kunt u uw voorkeur opgeven, u ontvangt na de sluitingsdatum bericht voor welk tijdstip u bent ingedeeld.

Aanmelden
Deze bijeenkomst is alleen te bezoeken door leden van de gewascoöperatie Snij Cymbidium van Glastuinbouw Nederland. Meld u aan via de aanmeldbutton (log hiervoor in). Aanmelden is verplicht en kan tot 17 september 2021, 17.00 uur, mits er nog plaats is.

Annuleren
Bent u onverhoopt verhinderd, geef dit dan door via izwinkels@spam-protectglastuinbouwnederland.nl, wellicht dat een collega uw vrijgekomen plaats kan invullen. In overleg kunt u een vervanger sturen.

Kas als Energiebron is het innovatie- en actieprogramma van Glastuinbouw Nederland en het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselveiligheid.

Glastuinbouw Nederland - © 2021