Lijsttrekkersdebat Landelijk Noord-Holland

Datum 14 maart 2019
Tijd 19:30 - 21:30
Locatie Clusius College: Drechterwaard 10, 1824 EX Alkmaar
Contact Leonie Claessen

Op 14 maart 2019 organiseren verschillende agrarische partners in Noord-Holland een groot verkiezingsdebat rond de Provinciale Statenverkiezingen.
Benieuwd naar de plannen die de politieke partijen hebben voor de agrarische sector? Kom dan naar het verkiezingsdebat op 14 maart bij het Clusius College in Alkmaar.

Uw stem is belangrijk
Op 20 maart ijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de waterschapsverkiezingen. Als u stemt, bepaalt u samen met andere kiezers welke partijen en personen in de Provinciale Staten en in het algemeen bestuur van uw waterschap komen.

Voor u als agrarisch ondernemer is dit belangrijk. Actuele zaken in Noord-Holland op het gebied van land- en tuinbouw zijn onder andere biodiversiteit, bodemdaling, energietransitie en klimaat.

Kom, praat mee, discussieer en vorm uw mening!
Onder leiding van Anouschka Laheij worden zes lijsttrekkers van de grootste partijen in Noord-Holland (D’66, VVD, PvdA, CDA, GL, SP) uitgedaagd antwoord te geven op een aantal scherpe stellingen, opgesteld door de  agrarische sector. Welke plannen hebben de politieke partijen voor de agrarische sector en wilt u hier alles over te weten komen? Kom dan naar het lijsttrekkersdebat ‘Landelijk Noord-Holland’ in Alkmaar.

Aanmelden
Aanmelden kan via www.pslandelijknh2019.nl

Kom, praat mee, discussieer en vorm uw mening. Graag tot 14 maart!

Glastuinbouw Nederland

Glastuinbouw Nederland @GlastuinbouwNL mei 22
@VooijsWestland is positief op plan @GemWestland voor tijdelijke #huisvesting #arbeidsmigranten. Luister naar zijn... https://t.co/AXNOXgwe2x
Peter Loef @PeterMJLoef mei 22
Slechte wet voor de glastuinbouw @GlastuinbouwNL https://t.co/Xcx0n6gy2n
Sjaak van der Tak @SjaakVanDerTak mei 22
Glastuinbouw Nederland - © 2019 Copyright - Disclaimer - Privacy en cookies