Lijsttrekkersdebat Landelijk Noord-Holland

Datum 14 maart 2019
Tijd 19:30 - 21:30
Locatie Clusius College: Drechterwaard 10, 1824 EX Alkmaar
Contact Leonie Claessen

Op 14 maart 2019 organiseren verschillende agrarische partners in Noord-Holland een groot verkiezingsdebat rond de Provinciale Statenverkiezingen.
Benieuwd naar de plannen die de politieke partijen hebben voor de agrarische sector? Kom dan naar het verkiezingsdebat op 14 maart bij het Clusius College in Alkmaar.

Uw stem is belangrijk
Op 20 maart ijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de waterschapsverkiezingen. Als u stemt, bepaalt u samen met andere kiezers welke partijen en personen in de Provinciale Staten en in het algemeen bestuur van uw waterschap komen.

Voor u als agrarisch ondernemer is dit belangrijk. Actuele zaken in Noord-Holland op het gebied van land- en tuinbouw zijn onder andere biodiversiteit, bodemdaling, energietransitie en klimaat.

Kom, praat mee, discussieer en vorm uw mening!
Onder leiding van Anouschka Laheij worden zes lijsttrekkers van de grootste partijen in Noord-Holland (D’66, VVD, PvdA, CDA, GL, SP) uitgedaagd antwoord te geven op een aantal scherpe stellingen, opgesteld door de  agrarische sector. Welke plannen hebben de politieke partijen voor de agrarische sector en wilt u hier alles over te weten komen? Kom dan naar het lijsttrekkersdebat ‘Landelijk Noord-Holland’ in Alkmaar.

Aanmelden
Aanmelden kan via www.pslandelijknh2019.nl

Kom, praat mee, discussieer en vorm uw mening. Graag tot 14 maart!

Glastuinbouw Nederland

Peter Loef @PeterMJLoef mrt 25
Wow, dat is nog eens een positief ervarings verhaal van iemand met twijfels over de kassen: "In de kassen vind je .... https://t.co/f5f18U3Qny
Peter Loef @PeterMJLoef mrt 25
Vandaag vergadering bestuur Colland Arbeidsmarltbeleid gehad (o&o-fonds agrarisch en groene sectoren). Aanpak arbei... https://t.co/9Ys02BbZeO
Jos van Kester @JosvanKester1 mrt 25
@SjaakVanDerTak van @GlastuinbouwNL op bezoek bij Gerard Aarts samen met @PAarts1110 Willy Aarts en Frans Raaijmake... https://t.co/zRK4UkCWLZ
Glastuinbouw Nederland - © 2019 Copyright - Disclaimer - Privacy en cookies