Masterclass: Hoe vind ik de juiste stagiair?

Datum 18 mei 2021
Tijd 11:00 - 12:00
Locatie Online
Website https://www.kasgroeit.nl/agenda/online-masterclass-hoe-vind-ik-de-juiste-stagiair-47
Contact Kasgroeit

Op 18 mei 2021 om 11:00 uur gaan Jolanda Rosloot, Anneke Postma en Martijn van Velzen van Kasgroeit in gesprek over het vinden van de juiste stagiair.

Overweeg je om een stagiair aan te nemen? Bijvoorbeeld om de student een leerzame en leuke werkervaring op te laten doen. Of anderzijds heb je interessant onderzoek dat je de student wilt laten uitvoeren. Dan is het goed om na te denken hoe je de stage aantrekkelijk maakt en hoe je in contact komt met de juiste stagiair? Veel jongeren zoeken een leuke en vooral leerzame stageplaats maar weten de weg naar de glastuinbouw niet altijd te vinden. Wat vinden zij belangrijk? En hoe kom je tot de juiste match?

Stagiairs kunnen een positieve bijdrage leveren aan de leercultuur op je bedrijf. Medewerkers leren door een te student begeleiden en studenten brengen vaak frisse ideeën mee. Het zorgt voor beweging op je bedrijf. Maar bovenal stagiairs zijn de medewerkers van de toekomst, dus rede genoeg om ze enthousiast te maken over onze mooie sector!

Deze online masterclass is een serie van twee: op 7 september geven we de online masterclass: Hoe begeleidt je een stagiair?

Geïnteresseerd? Meld je aan via de aanmeldknop.

Glastuinbouw Nederland - © 2021