'Minder Plastic, Meer Business in de Greenport-keten'

Datum 21 januari 2019
Tijd 13:00 - 18:00
Locatie World Horti Center in Naaldwijk
Contact Greenport West-Holland

In samenwerking met Nederland Circulair organiseren gemeente Westland en de Greenport West-Holland de expertsessie 'Minder Plastic, meer business in de Greenport-keten'.

De middag start met een algemene introductie met daarin uitleg over het nut en de noodzaak om het huidige gebruik van (eenmalige) plastics in de tuinbouwsector sterk terug te dringen.

Thema-tafels
Vanuit de insteek dat het verminderen van plasticgebruik een kans biedt voor de sector, zullen de aanwezigen zich verdelen over verschillende thema-tafels. Per tafel zullen we focussen op één of enkele concrete vraagstukken binnen het betreffende thema. Deze middag zien we als een start en van hieruit willen wij met belanghebbenden een vervolgtraject starten om het betreffende vraagstuk op te lossen en/of voor elkaar te krijgen.

De thema’s die behandeld gaan worden deze middag:

•         Thema 1 - Plastics in de Groente en Fruit Keten

•         Thema 2 - Plastics in de Bloemen en Planten keten

•         Thema 3 - Plastics in de kasinrichting

Aanmelden
U bent van harte uitgenodigd om geïnspireerd te raken en mee te denken aan een van onze business-case tafels. Omdat we een beperkt aantal beschikbare plaatsen hebben, maken we bij veel interesse een selectie op basis van expertises van de geïnteresseerden.

Op 11 januari a.s. sluit de inschrijving. Op 14 januari a.s. ontvangt u definitief bericht of u kunt deelnemen.

Glastuinbouw Nederland

Piet Broekharst @pbroekharst jan 21
@MarijnissenL Ter inspiratie lees: Ware winst van Christian Felber
Glastuinbouw Nederland @GlastuinbouwNL jan 21
Veel aandacht voor Hollandse producten uit #glastuinbouw op #GrüneWoche in Berlijn! Healthy snackmuur gevuld met... https://t.co/YgWyIOqxwu
Peter Oei @ptroei jan 19
Nieuwsbrief van SIGN is uit met een selectie van de projecten uit 2018. Innovatieve hardware voor planten, campagne... https://t.co/TXFIsg9zJy
Glastuinbouw Nederland - © 2019 Copyright - Disclaimer - Privacy en cookies