Nationaal Waterstof Congres

Datum 21 november 2023
Tijd 09:00 - 17:00
Locatie Jaarbeurs Utrecht
Website http://WWW.EUROFORUM.NL/WATERSTOF
Contact Robert Solleveld

Samen op weg in de waterstofrevolutie

In Nederland zijn we volop bezig met de eerste stappen in de transitie naar waterstof. Subsidies en wet- en regelgeving zorgen ervoor dat er steeds meer mogelijk is. Nieuwe waterstofprojecten schieten als paddenstoelen uit de grond en bedrijven laten zien dat ze maar al te graag willen deelnemen aan de transitie. Maar hoe vinden al deze partijen elkaar? En hoe hebben gerealiseerde projecten het aangepakt?
Tijdens het Nationaal Waterstof Congres kunnen partijen uit de gehele waterstofketen elkaar ontmoeten, inspireren en motiveren. We blikken we terug op de stappen die gezet zijn, maar ook op de stappen die gezet gaan worden in de toekomst. Aan de hand van onder andere inspirerende keynotes, ronde tafels en voldoende netwerkmomenten ben je na een bezoek aan het congres weer op de hoogte van alles wat er gebeurt in de wereld van waterstof. 

Het uitgebreide programma van workshops en gastsprekers is te vinden op de website van de organisatie: www.euroforum.nl/waterstof . Robert Solleveld, themaspecialist Energie & Digitalisering bij Glastuinbouw Nederland, levert een bijdrage aan het programma.

Glastuinbouw Nederland - © 2024