Online Masterclass brancheopleiding Glastuinbouw

Speciaal voor geïnteresseerden in de brancheopleiding Glastuinbouw organiseert Kasgroeit op dinsdag 19 januari om 11.00 uur een online masterclass.

Technologische ontwikkelingen, milieueisen, het nieuwe telen en goed werkgeverschap hebben de nodige impact op het werken in de glastuinbouw. Goed gekwalificeerde medewerkers die meegroeien met deze veranderingen zijn dan ook van groot belang. Om deze ontwikkelingen bij te benen biedt Kasgroeit in samenwerking met Inholland Academy de tweejarige brancheopleiding Glastuinbouw aan.

Meer informatie in de online Masterclass 19 januari 11:00
Speciaal voor geïnteresseerden in de brancheopleiding Glastuinbouw organiseert Kasgroeit op dinsdag 19 januari a.s. vanaf 11.00 uur een online masterclass. Tijdens deze interactieve sessie nemen Jolanda Rosloot en Anneke Postma, adviseurs Opleiding en Ontwikkeling bij Kasgroeit en Sjoerd Nieboer, leercoach bij Inholland Academy jou en je collega’s mee in de inhoud, aanpak en voordelen van de brancheopleiding. Ook ben je uitgebreid in de gelegenheid om persoonlijke vragen te stellen en advies over de opleiding in te winnen.

Glastuinbouw Nederland

Glastuinbouw Nederland @GlastuinbouwNL jan 20
Noodzakelijk agrarisch werk blijft mogelijk tijdens avondklok, nieuwe steun noodzakelijk. #glastuinbouw... https://t.co/Belqa7D1Rj
Glastuinbouw Nederland @GlastuinbouwNL jan 20
Jacco Vooijs @VooijsWestland jan 20
Glastuinbouw Nederland - © 2021