Online masterclass: Hoe help je Internationale medewerkers ontwikkelen?

Datum 7 december 2021
Tijd 11:00 - 12:00
Locatie Online
Contact Jacqueline Kroon

Het invullen van high impact functies, zoals technisch onderhoudsmonteur of leidinggevende functies wordt steeds moeilijker. Zeker met het oog op de vergrijzing zal de komende jaren een leegloop ontstaan. De Nederlandse scholen dekken deze vraag niet.
Gelukkig is dat niet de enige weg naar ambitieuze werknemers. Door uitdagende banen te creëren voor internationale werknemers is de kans groter dat ook jouw internationale werknemers met talent en ambitie een blijvende rol kunnen vervullen.  Wil je weten hoe je dat kunt aanpakken? Meld je aan voor deze online masterclass op 7 december om 11.00uur.

Tijdens deze online masterclass vertelt  Jacqueline Kroon - beleidsspecialist Arbeid Glastuinbouw Nederland - meer over het doel en de aanpak van het masterplan: ‘Internationale  werknemers’. Martine van der Meer – HRM en communicatieverantwoordelijke bij Combivliet - neemt ons mee in de aanpak en resultaten bij Combivliet. Presentatie door Anneke Postma - Kasgroeit

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Sluit andere programma's af en zoek een rustige plek. Wifi is soms instabiel, internet via de kabel werkt beter.

Glastuinbouw Nederland - © 2021