Online spreekuur Energiecrisis

Datum 29 september 2022
Tijd 13:30 - 14:30
Locatie Online
Contact Alexander Formsma

De hoge energieprijzen houden de gemoederen in de glastuinbouwsector volop bezig. De steeds zorgwekkender wordende situatie levert vanzelfsprekend ook de nodige vragen op van ondernemers. Daarnaast gaan de ontwikkelingen en het nieuws erg hard. Daarom organiseert Glastuinbouw Nederland op 29 september weer een online spreekuur.

Tijdens het spreekuur wordt ingegaan op verschillende onderwerpen: Onze activiteiten en de inzet richting de overheid, de gasleveringszekerheid en het afschakelplan van de gaslevering en de SDE. Uiteraard is er volop gelegenheid om vragen te stellen naar aanleiding van de toelichting op genoemde onderwerpen. 

Programma

  • Welkom door Alexander Formsma (Glastuinbouw Nederland)
  • Update ontwikkelingen energiemarkt door Jasper Elzinga (Agro-Energy)
  • Update energiedossier en inzet Glastuinbouw Nederland door Adri Bom-Lemstra (voorzitter Glastuinbouw Nederland)
  • Behandelen van de vragen

Aanmelden
Aan dit online spreekuur kan primair worden deelgenomen door leden van Glastuinbouw Nederland, maar ook door andere belangstellenden. Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden is verplicht en kan tot donderdag 29 september, 11.00 uur.

Hoe gaat het in z'n werk?
Voor het volgen van het spreekuur heeft u alleen een goede internetverbinding en een telefoon/computer/tablet met geluid nodig. De dag van het spreekuur ontvangt u uiterlijk om 12.00 uur per e-mail nadere instructie en een link waarmee u het webinar kunt volgen. Zorg ervoor dat u tien minuten voordat het webinar start de inlogprocedure hebt uitgevoerd.

Glastuinbouw Nederland - © 2022