Pot- & Perkplantendag 2023

Datum 25 oktober 2023
Tijd 13:30 - 17:30
Locatie Delphy Improvement Centre: Violierenweg 3, Bleiswijk
Contact Jasper van Diemen

Delphy en Glastuinbouw Nederland nodigen u van harte uit voor de Pot- en perkplantendag met als thema ‘De uitdagingen voor de toekomst!’ Tijdens deze bijeenkomst wordt u geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op het pot- en perkplantenvakgebied, zoals praktische energiebesparende adviezen, nieuwste strategieën en technologieën op het gebied van plantgezondheid.

Programma
13.30 uur Ontvangst
14.00 uur Opening
14.05 uur Thema: Energie

  • Fiscalen maatregelen energie door Alexander Formsma (Glastuinbouw Nederland)
  • Energiebesparing: een samenspel tussen techniek en teeltstrategie door Lisanne Schuddebeurs (Delphy Improvement Centre)

14.45 uur Pauze met mogelijkheid tot bezoek van proeven van o.a. Kalanchoë en Phalaenopsis door Sander Hogewoning (Plant Lighting)
15.35 uur Thema: Plantgezondheid

  • Trend gewasbescherming en impactanalyse WEcR door Jasper van Diemen (Glastuinbouw Nederland)
  • Hoe hou je je ziekten en plagen op een eenvoudige wijze uit je kas? door Martijn Voorwinden (Delphy)
  • Plantweerbaarheid; aat is dat nu eigenlijk en hoe kunnen we dit binnen de potplantenteelt beïnvloeden? door Mark van der Werf (Power2Plant)

16.30 uur Borrel
17.30 uur Einde bijeenkomst

Aanmelden
Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden is verplicht en kan tot dinsdag 24 oktober 12.00 uur, mits er nog plaats is.

Kas als Energiebron is het innovatie- en actieprogramma van Glastuinbouw Nederland en het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselveiligheid.    

Glastuinbouw Nederland - © 2023