Regiobijeenkomst Gelderland-Oost

Datum 10 november 2022
Tijd 19:45 - 22:00
Locatie Adviescentrum Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe: Industrieweg Oost 16, Elst
Contact Harrie Vreman

Voor veel van u is het een hectische tijd met energieprijzen die als een jojo op en neer gaan. Wat is een goede toekomststrategie voor uw bedrijf? Doorgaan op de vertrouwde weg of een nieuwe strategie ontwikkelen voor uw bedrijf om op termijn minder gevoelig te zijn voor prijsschommelingen en geopolitieke spanningen. Regio Gelderland-Oost van Glastuinbouw Nederland en Greenport Arnhem-Nijmegen nodigen u uit voor deze bijeenkomst.
    
Sprekers
Adri Bom-Lemstra, voorzitter Glastuinbouw Nederland gaat in op alle initiatieven die de sectororganisatie onderneemt om samen met de overheid te komen tot stabielere energieprijzen en tot een pakket aan innovaties en investeringen gericht op het versnellen van de energietransitie.

Remco de Boer, expert en publicist op het vlak van internationaal energiebeleid neemt u mee in de internationale trends en ontwikkelingen die van invloed zijn op de energieprijzen. Remco is ook bekend van zijn podcast ‘Studio Energie’. Een podcast waarin hij spreekt met hoofdrolspelers in het Nederlandse energie- en klimaatdebat. Een aanrader voor iedere ondernemer.

Aanmelden
Meld u aan door een e-mail te sturen naar Harrie Vreman: hvreman@spam-protectglastuinbouwnederland.nl onder vermelding van uw naam en bedrijfsnaam.

Annuleren
Bent u onverhoopt verhinderd, geef dit dan door via hvreman@spam-protectglastuinbouwnederland.nl.

Beeldmateriaal
Er kunnen foto’s en video’s gemaakt worden ter terugblik of promotie van deze bijeenkomst. Als u daar bezwaar tegen heeft dan kunt u dit vooraf aangeven via info@spam-protectglastuinbouwnederland.nl.

Glastuinbouw Nederland - © 2022