Regiobijeenkomst Oostland

Datum 5 oktober 2022
Tijd 19:30 - 22:00
Locatie De Ruiter Seeds Experience Center: Narcissenweg 2, 2665 NA Bleiswijk
Contact Hans van Geest

Op woensdag 5 oktober organiseert Glastuinbouw Nederland met de subregio Oostland in samenwerking met het programma Kas als Energiebron een themabijeenkomst energie. Tijdens de bijeenkomst wordt de huidige actualiteit besproken en ontvangt u concrete handvatten om zo effectief mogelijk de komende winter door te komen. Vandaar het thema ‘How low can you go?’ We maken hierbij gebruik van de kennis van Het Nieuwe Telen.

Programma
19.30 uur    Inloop
19.45 uur    Opening door Ilone Ammerlaan, voorzitter regio Oostland
19.50 uur    Korte presentatie door gastheer John van der Knaap (De Ruiter Seeds Experience Center)
20.00 uur    Presentatie over de balansen in de plant en aandachtspunten over telen met een minimale energie input door Peter Geelen
20.45 uur    Presentatie schermstrategieën en aandachtpunten bij schermgebruik door Ton Habraken 
21.30 uur    Gezamenlijke discussie met afsluitende borrel
22.00 uur    Einde bijeenkomst

Aanmelden
Deze bijeenkomst is te bezoeken door leden en niet-leden van Glastuinbouw Nederland. Meld u aan via het aanmeldformulier. Daarbij kunt u ook vooraf vragen stellen. Aanmelden is verplicht en kan tot en met vrijdag 30 september.
 
Annuleren
Bent u onverhoopt verhinderd, geef dit dan door via hvangeest@glastuinbouwnederland.nl, wellicht dat een collega uw vrijgekomen plaats kan invullen. In overleg kunt u een vervanger sturen.
 
Beeldmateriaal

Er kunnen foto’s en video’s gemaakt worden ter terugblik of promotie van deze bijeenkomst. Als u daar bezwaar tegen heeft dan kunt u dit vooraf aangeven via info@glastuinbouwnederland.nl.
 
Kas als Energiebron is het innovatie- en actieprogramma van Glastuinbouw Nederland en het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselveiligheid.

Glastuinbouw Nederland - © 2022