Training Afrikaanse fruitmot

Datum 23 april 2021
Tijd 10:00 - 11:45
Locatie Glastuinbouw Nederland: Louis Pasteurlaan 6, 2719 EE, Zoetermeer
Contact Annelies Kerkhofs

Op vrijdag 23 april is het weer mogelijk om de training Afrikaanse Fruitmot te volgen. Deze training is verplicht om opgenomen te kunnen worden in het register van de NVWA om paprika naar de U.S.A. te mogen exporteren. Tijdens de training leert u de Afrikaanse Fruitmot te herkennen en krijgt u inzicht in de levenscyclus van de mot. Deze training wordt afgesloten met een toets.
Heeft u reeds een certificaat behaald, dan blijft deze geldig. De training is dus alleen noodzakelijk voor die bedrijven die geen medewerker met certificaat in dienst hebben. Deze training is zowel te bezoeken door leden van Glastuinbouw Nederland als door niet-leden.

Meer informatie vindt u op de website van het KCB.

PROGRAMMA
10.00 uur Ontvangst
10.15 uur Training Afrikaanse Fruitmot met toets door Jeannette Vriend (Glastuinbouw Nederland)
11.45 uur Afsluiting

KOSTEN
De kosten voor deze training bedragen € 150,00 voor leden van Glastuinbouw Nederland en € 250,00 voor niet-leden. Na de training ontvangt u per e-mail de factuur. Alle genoemde kosten zijn per persoon en exclusief btw.

ANNULEREN
Annuleren kan alleen schriftelijk via akerkhof@spam-protectglastuinbouwnederland.nl. In overleg kunt u een vervanger sturen.

CORONAVIRUS
Met betrekking tot het coronavirus volgt Glastuinbouw Nederland de richtlijnen van het RIVM. Voor deze training geldt een maximum van 11 deelnemers.

Glastuinbouw Nederland - © 2021