Start cursus HNT voor Privagebruikers - VOL -

Datum 26 september 2023
Tijd 13:30 - 17:00
Locatie Priva: Zijlweg 3, 2678 LC De Lier

In deze cursus wordt de belangrijkste stof uit de cursus Het Nieuwe Telen behandeld én wordt in elke les aandacht meteen besteed aan de monitoring en de instellingen van de Priva klimaatcomputer. Hierdoor wordt het gemakkelijker om de geleerde kennis meteen in de praktijk toe te passen. Daarbij kan tijdens de cursus ook advies/hulp gevraagd worden bij de toepassing.

In de cursus leer je hoe je de kennis uit Het Nieuwe Telen met behulp van de klimaatcomputer kunt toepassen. Vaak is er veel meer mogelijk dan we denken!

  • Welke instellingen kun je gebruiken om de principes van Het Nieuwe telen toe te passen? Hoe maak je daar handig gebruik van?
  • Hoe breng je de vochtbalans van de kas handig in beeld? Welke lijnen moeten er dan in de grafiek staan?
  • Welke instellingen en invloeden kun je gebruiken om de verdamping te monitoren? Wanneer is er sprake van waterstress en waar kun je dat zien?
  • Met welke instellingen kun je je scherm instellen om uitstraling te voorkomen
  • Hoe stel je de luchting in boven doek in de nacht, welke invloeden kun je gebruiken?
  • Hoe kun je de RTR-lijn in beeld krijgen en hoe zie je of het te warm of te koud was t.o.v. van het lichtniveau

Dit werkt in elke klimaatcomputer nét even anders, daarom is deze eerste cursus afgestemd voor gebruikers van de Privacomputer.

DATA CURSUS
Startdatum*: dinsdagmiddag 26 september. Vervolgdata: donderdagmiddag 5 oktober, dinsdagmiddag 24 oktober, 7 november, donderdagmiddag 16 november en 30 november 2023.
* Let op: de cursus is wisselend op dinsdag- of dondermiddag!

De cursusstof Het Nieuwe Telen wordt gegeven door Annemiek Bosma, de informatie over de computerinstellingen wordt ingevuld door consultants van Priva.

KOSTEN
De kosten voor de cursus bedragen € 895,00 ex btw (inclusief boek Plant Empowerment).

Glastuinbouw Nederland - © 2023