Training Afrikaanse Fruitmot

Datum 4 april 2019
Tijd 14:00 - 16:00
Locatie Glastuinbouw Nederland: Louis Pasteurlaan 6, 2719 EE, Zoetermeer
Contact Jeannette Vriend

Op donderdag 11 april is het weer mogelijk om de training Afrikaanse Fruitmot te volgen. Deze training is verplicht om opgenomen te kunnen worden in het register van de NVWA om paprika naar de U.S.A. te mogen exporteren. Wegens versoepeling van het protocol blijft uw reeds behaalde certificaat geldig. Deze training is dus alleen noodzakelijk voor die bedrijven die geen medewerker met certificaat in dienst hebben. Tijdens de training leert u de Afrikaanse Fruitmot te herkennen en krijgt u inzicht in de levenscyclus van de mot. Deze training wordt afgesloten met een toets.
Meer informatie vindt u op de website van het KCB.

PROGRAMMA
14.00 uur    Ontvangst
14.15 uur    Training Afrikaanse Fruitmot met toets door Jeannette Vriend (Glastuinbouw Nederland)
15.45 uur    Afsluiting

KOSTEN
De kosten voor deze bijeenkomst bedragen € 150 voor leden van Glastuinbouw Nederland en € 250 voor niet-leden indien u direct betaalt via iDEAL. Ontvangt u liever een factuur, dan bedragen de kosten € 157,50 resp. € 257,50 (dit kunt u op het aanmeldformulier aangeven).

AANMELDEN
Deze bijeenkomst is zowel te bezoeken door leden van Glastuinbouw Nederland als door niet-leden. Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden is verplicht en kan tot en met dinsdag 9 april 2019.

ANNULEREN
Annuleren kan alleen schriftelijk via akerkhof@spam-protectglastuinbouwnederland.nl. Bij annulering 48 uur voor de bijeenkomst wordt uw inschrijfgeld, minus € 7,50 administratiekosten, terugbetaald. Daarna wordt uw inschrijving als definitief beschouwd. In overleg kunt u een vervanger sturen.

Alle genoemde kosten zijn per persoon en exclusief btw.

MEER INFORMATIE
Neem voor meer informatie contact op met Annelies Kerkhof, mobiel 06 303 163 67, e-mail akerkhof@spam-protectglastuinbouwnederland.nl.

Glastuinbouw Nederland

Peter Loef @PeterMJLoef mrt 25
Wow, dat is nog eens een positief ervarings verhaal van iemand met twijfels over de kassen: "In de kassen vind je .... https://t.co/f5f18U3Qny
Peter Loef @PeterMJLoef mrt 25
Vandaag vergadering bestuur Colland Arbeidsmarltbeleid gehad (o&o-fonds agrarisch en groene sectoren). Aanpak arbei... https://t.co/9Ys02BbZeO
Jos van Kester @JosvanKester1 mrt 25
@SjaakVanDerTak van @GlastuinbouwNL op bezoek bij Gerard Aarts samen met @PAarts1110 Willy Aarts en Frans Raaijmake... https://t.co/zRK4UkCWLZ
Glastuinbouw Nederland - © 2019 Copyright - Disclaimer - Privacy en cookies