Training Afrikaanse Fruitmot

Datum 2 juli 2020
Tijd 14:00 - 15:45
Locatie Glastuinbouw Nederland: Louis Pasteurlaan 6, 2719 EE, Zoetermeer
Contact Annelies Kerkhof

Op donderdag 2 juli is het weer mogelijk om de training Afrikaanse Fruitmot te volgen. Deze training is verplicht om opgenomen te kunnen worden in het register van de NVWA om paprika naar de U.S.A. te mogen exporteren. Tijdens de training leert u de Afrikaanse Fruitmot te herkennen en krijgt u inzicht in de levenscyclus van de mot. Deze training wordt afgesloten met een toets.

Heeft u reeds een certificaat behaald, dan blijft deze geldig. De training is dus alleen noodzakelijk voor die bedrijven die geen medewerker met certificaat in dienst hebben.

Meer informatie vindt u op de website van het KCB.

Programma
14.00 uur Ontvangst
14.15 uur Training Afrikaanse Fruitmot met toets door Jeannette Vriend (Glastuinbouw Nederland)
15.45 uur Afsluiting

Kosten
De kosten voor deze training bedragen € 150,00 voor leden van Glastuinbouw Nederland en € 250,00 voor niet-leden indien u direct betaalt via iDEAL. Ontvangt u liever een factuur, dan bedragen de kosten € 157,50 resp. € 257,50 (dit kunt u op het aanmeldformulier aangeven).

Aanmelden
Deze training is zowel te bezoeken door leden van Glastuinbouw Nederland als door niet-leden. Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden is verplicht en kan tot en met dinsdag 30 juni 2020.

Annuleren
Annuleren kan alleen schriftelijk via akerkhof@spam-protectglastuinbouwnederland.nl. Bij annulering 48 uur voor de bijeenkomst wordt uw inschrijfgeld, minus € 7,50 administratiekosten, terugbetaald. Daarna wordt uw inschrijving als definitief beschouwd. In overleg kunt u een vervanger sturen.

Alle genoemde kosten zijn per persoon en exclusief btw.

Coronavirus
Met betrekking tot het coronavirus volgt Glastuinbouw Nederland de richtlijnen van het RIVM. Voor deze training geldt een maximum van 11 deelnemers.

Glastuinbouw Nederland

Sjaak van der Tak @SjaakVanDerTak jul 13
@SlootLau Mijn voorkeur ligt echt andersom, voor @hugodejonge duidelijker oa als om FvD gaat, migratie quotum volge... https://t.co/kMrANTNG5U
Sjaak van der Tak @SjaakVanDerTak jul 13
Glastuinbouw Nederland @GlastuinbouwNL jul 13
Glastuinbouw Nederland - © 2020 Copyright - Disclaimer - Privacy en cookies