Training Afrikaanse fruitmot

Datum 28 mei 2021
Tijd 10:00 - 12:00
Locatie Glastuinbouw Nederland: Louis Pasteurlaan 6, 2719 EE, Zoetermeer
Contact Jeannette Vriend

Op vrijdag 28 mei is het weer mogelijk om de training Afrikaanse Fruitmot te volgen. Deze training is verplicht om opgenomen te kunnen worden in het register van de NVWA om paprika naar de USA te mogen exporteren. Tijdens de training leert u de Afrikaanse Fruitmot te herkennen en krijgt u inzicht in de levenscyclus van de mot. Deze training wordt afgesloten met een toets.

Heeft u reeds een certificaat behaald, dan blijft deze geldig. De training is dus alleen noodzakelijk voor die bedrijven die geen medewerker met certificaat in dienst hebben. Meer informatie vindt u op de website van het KCB.

Programma:
10.00 uur Ontvangst
10.15 uur Training Afrikaanse Fruitmot met toets door Jeannette Vriend (Glastuinbouw Nederland)
11.45 uur Afsluiting

Kosten
De kosten voor deze training bedragen € 150,00 voor leden van Glastuinbouw Nederland en € 250,00 voor niet-leden. Na de training ontvangt u per e-mail de factuur. Alle genoemde kosten zijn per persoon en exclusief btw.

Aanmelden
Deze training is zowel te bezoeken door leden van Glastuinbouw Nederland als door niet-leden. Aanmelden is verplicht en kan tot en met dinsdag 25 mei 2021 via de knop op deze pagina.

Annuleren
Annuleren kan alleen schriftelijk via akerkhof@spam-protectglastuinbouwnederland.nl. In overleg kunt u een vervanger sturen.

Coronavirus
Met betrekking tot het coronavirus volgt Glastuinbouw Nederland de richtlijnen van het RIVM. Voor deze training geldt een maximum van 11 deelnemers.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Annelies Kerkhof, mobiel 06 303 163 67, e-mail akerkhof@spam-protectglastuinbouwnederland.nl.

Glastuinbouw Nederland - © 2021