Webinar Actualiteiten pensioen

Datum 3 maart 2020
Tijd 14:00 - 15:00
Locatie Online
Contact Werkgeverslijn land- en tuinbouw

De Werkgeverslijn organiseert op dinsdag 3 maart een webinar over de actualiteiten rondom pensioen. Pensioenconsulent Jelmer Leenstra van BPL Pensioen geeft een toelichting op de veranderingen in 2020, zoals het incassobeleid en invoering van e-Herkenning, en de financiële situatie van BPL Pensioen.

Werknemers van bedrijven in de land- en tuinbouw bouwen pensioen op bij het bedrijfspensioen BPL Pensioen. Het is daarom goed dat ondernemers op de hoogte zijn van de actualiteiten die spelen rondom dit pensioenfonds. Medewerkers van Werkgeverslijn praten vertegenwoordigers van teeltbedrijven middels een gratis webinar graag bij.

Op dinsdag 3 maart om 14.00u gaat Maartje Jager (adviseur bij de Werkgeverslijn) in gesprek met Jelmer Leenstra (pensioenconsulent bij BPL Pensioen) over de ontwikkelingen bij het pensioenfonds. De webinar duurt maximaal 45 minuten.

Wat is een webinar?
Een webinar is een online seminar waarin belangstellenden een live presentatie in beeld en geluid kunnen volgen. Via de chatfunctie is het mogelijk om vragen te stellen, die zoveel mogelijk nog tijdens de sessie worden beantwoord. Ondernemers en gespecialiseerde medewerkers die niet in de gelegenheid zijn om de webinar live te volgen, kunnen dit aangeven op het aanmeldformulier. Zij ontvangen de link waarmee het terug kan worden gekeken.
Een dag voor aanvang krijgen de aangemelde personen een mail met de link en verdere instructies. Een computer of laptop met geluid en een goede internetverbinding met voldoende snelheid volstaan om de bijeenkomst te kunnen volgen. Deelname is gratis en bedoeld voor werkgevers in de land- en tuinbouw. Ook intermediairs met een cao-abonnement zijn welkom. Webinars van de Werkgeverslijn worden mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Colland Arbeidsmarkt.

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Glastuinbouw Nederland

Jean Aerts @Jean_Aerts apr 07
En zonder kapvergunning en herplantplicht...... https://t.co/ngir3BVIco
Glastuinbouw Nederland @GlastuinbouwNL apr 07
Vandaag in #SjaakAudioTopics met @SjaakVanDerTak: noodfonds sierteelt en Task Force Logistiek. #coronacrisis... https://t.co/jqLmJ7NgdQ
Glastuinbouw Nederland @GlastuinbouwNL apr 07
Verkenning kansen plantenstoffen #sierteelt vanwege vraaguitval #coronacrisis https://t.co/HY8Cqfqh4x
Glastuinbouw Nederland - © 2020 Copyright - Disclaimer - Privacy en cookies