Webinar Actuele Energiezaken regio Gelderland-Oost

Datum 29 november 2021
Tijd 19:30 - 21:00
Locatie Online
Contact Harrie Vreman

Op 29 november bezoekt Glastuinbouw Nederland voorzitter Adri Bom-Lemstra de regio Gelderland-Oost. De ontwikkeling van de energieprijzen, de gevolgen voor de tuinbouwbedrijven en de verduurzaming van de glastuinbouw staan hierbij op de agenda.

Aansluitend aan het bezoek vindt om 19.30 uur het webinar ‘Actuele Energiezaken’ plaats, georganiseerd door Greenport Arnhem-Nijmegen en Glastuinbouw Nederland. Hier kunt u uw vragen stellen aan de voorzitter en diverse energiespecialisten.

Sprekers
De ontwikkeling van de energieprijzen hebben een grote invloed op het rendement van tuinbouwbedrijven. Daarom is het belangrijk om goed op te hoogte te zijn van dit onderwerp. Chris Feijen (Agro Energy) praat u bij over de ontwikkelingen op de energiemarkten en geeft zijn visie op de toekomst. Alexander Formsma (Glastuinbouw Nederland) gaat in op de beleidsontwikkeling op het gebied van (duurzame) energie.

Tijdens het webinar kunt u uw vragen stellen. Deze mag u vooraf ook mailen naar info@spam-protectgreenportarnhemnijmegen.nl.

Aanmelden
Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden is verplicht en kan tot 29 november, 16.00 uur.

Glastuinbouw Nederland - © 2021