Webinar 'Emissieloos telen & goed gietwater'

Datum 1 oktober 2020
Tijd 15:30 - 16:45
Locatie Online
Contact Annelies Kerkhof

Op donderdag 1 oktober vanaf 15.30 uur organiseren Glastuinbouw Nederland en Wageningen University & Research Business Unit Glastuinbouw een webinar over watergebruik in emissieloze teeltsystemen en beschikbaarheid van goed gietwater.

De onderzoeksprojecten in het programma Glastuinbouw Waterproof dragen bij aan toepasbare oplossingen voor een emissieloze glastuinbouw in 2027. Margreet Schoenmakers (Glastuinbouw Nederland) licht de missie van het onderzoeksprogramma en de rol van de Stichting Kennis in je Kas toe, met een overzicht van de projecten en hun doelstelling. Jim van Ruijven (Wageningen UR Glastuinbouw) gaat samen met betrokken toeleveranciers en telers meer gedetailleerd in op de resultaten van onder andere het project biofilm en de eerste resultaten van het onderzoek naar het terugwinnen van verdampingswater als bron van goed gietwater. Deelnemers aan het webinar worden uitgenodigd actief deel te nemen aan dit webinar over de toepasbaarheid van de resultaten. Het is mogelijk om online vragen te stellen via de Q&A-knop.

Gespreksleider: Guus Meis (Glastuinbouw Nederland)

Sprekers: Sjaak van der Tak (Glastuinbouw Nederland), Margreet Schoenmakers (Glastuinbouw Nederland) en Jim van Ruijven (Wageningen University & Research)

Aanmelden
Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden kan tot donderdag 1 oktober, 10.00 uur.

Hoe gaat het in z'n werk?
Voor het volgen van het webinar heeft u alleen een goede internetverbinding en een telefoon/computer/tablet met geluid nodig. De dag van het webinar (begin van de middag) ontvangt u per e-mail nadere instructie en een link waarmee u het webinar kunt volgen. Zorg ervoor dat u tien minuten voordat het webinar start de inlogprocedure hebt uitgevoerd.

Bekijk hier het overzicht met alle webinars van Energie, Plantgezondheid en Water.

Glastuinbouw Nederland

Sjaak van der Tak @SjaakVanDerTak sep 27
@rjpbaan @JinEk @op1npo Volkomen eens @rjpbaan over hele wereld is er deze erkenning voor onze ondernemers in secto... https://t.co/QH1bvlPwAu
Sjaak van der Tak @SjaakVanDerTak sep 27
@rjpbaan @JinEk @op1npo Volkomen eens, daarna werd
Peter Oei @ptroei sep 27
Met efficiënte LED kan Beyond chrysanten 20.000 lux geven; zo kan het bedrijf jaarrond constante productie maken. A... https://t.co/q75HdhnYhD
Glastuinbouw Nederland - © 2020