Training Afrikaanse Fruitmot (Geannuleerd)

Datum 9 april 2020
Tijd 14:00 - 15:45
Locatie Glastuinbouw Nederland: Louis Pasteurlaan 6, 2719 EE, Zoetermeer
Contact Annelies Kerkhof

Op donderdag 9 april is het weer mogelijk om de training Afrikaanse Fruitmot te volgen. Deze training is verplicht om opgenomen te kunnen worden in het register van de NVWA om paprika naar de U.S.A. te mogen exporteren. Tijdens de training leert u de Afrikaanse Fruitmot te herkennen en krijgt u inzicht in de levenscyclus van de mot. Deze training wordt afgesloten met een toets.

Heeft u reeds een certificaat behaald, dan blijft deze geldig. De training is dus alleen noodzakelijk voor die bedrijven die geen medewerker met certificaat in dienst hebben.

Meer informatie vindt u op de website van het KCB.

Programma
14.00 uur Ontvangst
14.15 uur Training Afrikaanse Fruitmot met toets door Jeannette Vriend (Glastuinbouw Nederland)
15.45 uur Afsluiting

Kosten
De kosten voor deze bijeenkomst bedragen € 150 voor leden van Glastuinbouw Nederland en € 250 voor niet-leden indien u direct betaalt via iDEAL. Ontvangt u liever een factuur, dan bedragen de kosten € 157,50 resp. € 257,50 (dit kunt u op het aanmeldformulier aangeven).

Aanmelden
Deze bijeenkomst is zowel te bezoeken door leden van Glastuinbouw Nederland als door niet-leden. Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden is verplicht en kan tot en met dinsdag 7 april 2020.

Annuleren
Annuleren kan alleen schriftelijk via akerkhof@glastuinbouwnederland.nl. Bij annulering 48 uur voor de bijeenkomst wordt uw inschrijfgeld, minus € 7,50 administratiekosten, terugbetaald. Daarna wordt uw inschrijving als definitief beschouwd. In overleg kunt u een vervanger sturen.

Alle genoemde kosten zijn per persoon en exclusief btw.

Glastuinbouw Nederland

Jean Aerts @Jean_Aerts apr 07
En zonder kapvergunning en herplantplicht...... https://t.co/ngir3BVIco
Glastuinbouw Nederland @GlastuinbouwNL apr 07
Vandaag in #SjaakAudioTopics met @SjaakVanDerTak: noodfonds sierteelt en Task Force Logistiek. #coronacrisis... https://t.co/jqLmJ7NgdQ
Glastuinbouw Nederland @GlastuinbouwNL apr 07
Verkenning kansen plantenstoffen #sierteelt vanwege vraaguitval #coronacrisis https://t.co/HY8Cqfqh4x
Glastuinbouw Nederland - © 2020 Copyright - Disclaimer - Privacy en cookies