Go Go Greenhouse

Geef scholieren een compleet beeld van de glastuinbouw

Campagne

Go Go Greenhouse is een campagne van Glastuinbouw Nederland om scholieren een compleet beeld te geven van wat de glastuinbouw te bieden heeft. De campagne laat de sector zien als een interessante en kansrijke werkgever met vele mogelijkheden. Met een positieve houding van jeugd ten aanzien van de glastuinbouw tot gevolg.

De campagne wordt financieel mogelijk gemaakt door Colland en gemeente Westland.

Achtergrond

Onderzoek laat zien dat veel jongeren de sector verlaten en niet meer terugkomen. Een gemiste kans! De reden blijkt in veel gevallen een eenzijdig beeld van wat de sector te bieden heeft. Dit terwijl er juist door onder andere schaalvergroting, specialisatie en internationalisering een enorme diversiteit aan nieuwe functies is.

Instagram

Via het Instagram-kanaal Go Go Greenhouse laten we zien hoe verrassend een baan in de glastuinbouw is! Jonge (<25 jaar) medewerkers en ondernemers laten via dit kanaal zien wat hun werk inhoudt en hoe breed hun werkzaamheden zijn.

Meedoen

Wilt u de scholieren op uw bedrijf laten zien wat de glastuinbouw als toekomstige werkgever allemaal te bieden heeft? Doe dan mee aan de campagne en geef scholieren door middel van een rondleiding over het bedrijf en het enthousiaste verhaal van de ondernemer een compleet beeld van de glastuinbouw. Tools hiervoor worden voorzien door Glastuinbouw Nederland. Denk hierbij aan een PowerPoint presentatie met glastuinbouwzaken die kan helpen bij het geven van een compleet beeld van de sector. Aanmelden kan bij Agnes van den Berg.

Nieuws

Impressie

Toolkit

Contact

Agnes van den Berg

Projectleider Go Go Greenhouse

Peter Loef

Beleidsspecialist Arbeid

Glastuinbouw Nederland

Peter Loef @PeterMJLoef aug 04
Jonge ambassadeurs glastuinbouw dankzij Go Go Greenhouse. Mooi project van de Ondernemersgroep Arbeidsmarkt en Onde... https://t.co/qiOjRppEAb
Peter Loef @PeterMJLoef aug 04
Inspectie SZW eist extra toetsing coronachecklist door Stigas @StigasNL @GlastuinbouwNL https://t.co/8Z7Bvhu6ns
Peter Loef @PeterMJLoef aug 03
Meld je aan voor de branche-opleiding Glastuinbouw of werkgevers attendeer je werknemers hier op ohttps://www.kas... https://t.co/qcr9rwAywN
Glastuinbouw Nederland - © 2020