Podcast: KasGesprek

Seizoen 2 [2021]

Aflevering 3: Eerste 100 dagen van voorzitter Adri Bom-Lemstra

Deze aflevering van KasGesprek is een bijzonder gesprek; Jakoline van Straalen spreekt met Adri Bom-Lemstra over haar eerste honderd dagen als voorzitter van Glastuinbouw Nederland. Ook directeur Ruud Paauwe zit aan tafel. Een gesprek over kansen en bedreigingen, over lobby in Den Haag en Brussel en over samenwerking op diverse fronten.

Aflevering 2: Inhoud geven aan goed werkgeverschap

In deze aflevering van KasGesprek gaat Jakoline van Straalen in gesprek met Bas Hanemaayer, HR-manager bij AgroCare, en met Peter Loef, beleidsspecialist Arbeid bij Glastuinbouw Nederland. Onderwerp is goed werkgeverschap, met de nadruk op de positie van internationale werknemers op glastuinbouwbedrijven. 

Aflevering 1: Tandje erbij voor betere kwaliteit oppervlaktewater

In dzeze aflevering van KasGesprek spreekt Roger Abbenhuijs met Arthur van den Berg (themaspecialist Water & Omgeving bij Glastuinbouw Nederland) en Robbert Ballings (senior handhaver Hoogheemraadschap Delfland) over de kwaliteit van het oppervlaktewater in en rond glastuinbouwgebieden. Wat is de huidige stand van zaken? Hoe staat het met de monitoring en handhaving en wat zijn de verwachtingen voor de toekomst?

Glastuinbouw Nederland - © 2024