Aanvraag tegemoetkoming sierteelt en onderdelen voedingstuinbouw intrekken of wijzigen

U kunt uw aanvraag voor de tegemoetkoming nog intrekken of veranderen. Waarom en hoe u dat doet:

Aanvraag intrekken
Komt u met de uiteindelijke gegevens over uw omzet of brutowinst niet meer in aanmerking voor de tegemoetkoming? U heeft bijvoorbeeld toch minder dan 30% verlies van omzet of brutowinst. Dan kunt u uw aanvraag nog intrekken.

Aanvraag wijzigen
Blijkt uit de uiteindelijke gegevens dat u misschien een hogere tegemoetkoming kunt krijgen dan u heeft aangevraagd? Dan kunt u uw aanvraag nog veranderen. Dat doet u vóór u de vaststelling aanvraagt. Wilt u de gegevens over uw omzet of de brutowinst veranderen? Zorg ervoor dat u dan ook de gegevens in het blok Tegemoetkoming aanpast. Dit gaat niet automatisch.

Lijkt het erop dat u recht heeft op een lagere tegemoetkoming dan u heeft aangevraagd? Dan is eerst wijzigen niet nodig. U vult dan uw definitieve gegevens in bij de aanvraag voor de vaststelling.

Hoe intrekken of wijzigen
U gaat naar Tegemoetkoming sierteelt en onderdelen voedingstuinbouw op mijn.rvo.nl en klikt op Beheren om in uw aanvraag te komen. Hier ziet u Optionele taken staan. U kunt nu kiezen voor Wijzigingsverzoek indienen of Verzoek om intrekking indienen. U geeft ook de reden op waarom u uw aanvraag wijzigt of intrekt. Nadat u het verzoek verstuurd heeft, krijgt u een ontvangstbevestiging.

RVO

Webinar 'AOW in zicht'

Ieder jaar stromen werknemers op basis van leeftijd uit. Zij AOW ontvangen en een pensioen. In het eerst volgende Webinar van BPL gaat ons pensioenfonds in op vragen als: hoe werkt AOW aanvragen, kan ik een dag korter gaan werken, welke…

Glastuinbouw Nederland - © 2024