Acht verkiezingsprogramma's langs de meetlat van ondernemers

Opinieblad Forum (VNO-NCW) legde acht verkiezingsprogramma’s langs de meetlat van ondernemers. Gekozen werd voor de plannen van de huidige coalitiepartijen VVD, D66, CDA en ChristenUnie en de oppositiepartijen SP, GroenLinks, PvdA en PVV. Naar aanleiding van die verkiezingsprogramma's schreef de redactie de lijsttrekkers een openhartige brief. Uiteraard geeft Glastuinbouw Nederland geen stemadvies, maar roept haar leden wel op om te stemmen. Het artikel in Forum biedt wellicht antwoorden op de laatste prangende vragen.

Klik hier om naar het artikel uit Forum te gaan. En sowieso, vergeet niet om te gaan stemmen morgen. In de bijlage het verkiezingsmanifest dat Glastuinbouw Nederland in augustus 2020 al heeft gestuurd naar de - qua zetelaantal - belangrijkste partijen in de Tweede Kamer.

Roger Abbenhuijs

Webinar 'AOW in zicht'

Ieder jaar stromen werknemers op basis van leeftijd uit. Zij AOW ontvangen en een pensioen. In het eerst volgende Webinar van BPL gaat ons pensioenfonds in op vragen als: hoe werkt AOW aanvragen, kan ik een dag korter gaan werken, welke…

Glastuinbouw Nederland - © 2024