Actuele informatie Cao Glastuinbouw nu op de website

De onderhandelingen met de werknemersorganisaties over een nieuwe Cao voor de glastuinbouw zijn vorige week vastgelopen. Partijen hebben besloten het overleg te staken en ieder hun eigen weg te gaan. Dat levert uiteraard veel vragen op bij de leden van Glastuinbouw Nederland. Daarom is op de themapagina Arbeid een uitgebreid document gepubliceerd met de meest gestelde vragen.

Dit FAQ-document is uiteraard een dynamisch document. Het streven is om elke twee dagen een update van de tekst te publiceren onder het kopje downloads. Leden worden dan ook opgeroepen om vragen die nog niet zijn gesteld en beantwoord, per mail door te geven aan beleidsspecialist Peter Loef van Glastuinbouw Nederland. 

Aanvullende informatie
Met een team van specialisten waaronder Peter Loef van Glastuinbouw Nederland,  Jaap den Dekker van Plantum en de medewerkers van de Werkgeverslijn Land- en Tuinbouw worden de vragen behandeld. De leden van Glastuinbouw Nederland en Plantum worden, daar waar dat aan de orde is, voorzien van aanvullende informatie. 
Klik hier voor de laatste versie van het FAQ-document over de Cao Glastuinbouw.

Peter Loef

Glastuinbouw Nederland - © 2020 Copyright - Disclaimer - Privacy en cookies