Al veel aanmeldingen voor prijsvraag groentesnacks

De prijsvraag van het ministerie van Economische Zaken voor gezonde snacks op scholen heeft binnen twee weken al 20 goede ideeën opgeleverd. De prijsvraag richt zich op het eetgedrag van jongeren in de pauzes.

Maar liefst 80% van de middelbare scholieren koopt tijdens hun pauze een ‘roze koek’ of een energydrink. Met welk gezond aanbod zou je dit kunnen veranderen? Het doel is om ideeën te verzamelen om jongeren vaker te laten kiezen voor een gezonde snack met groente of fruit. 

Vanuit LTO Glaskracht Nederland is SIGN betrokken bij de organisatie van deze prijsvraag, die nog ruim 6 weken openstaat voor inzending. Bekijk de prijsvraag.

Verhogen groenteconsumptie
Verder is SIGN betrokken bij de prijsvraag om nieuwe media zoals games en apps in te zetten voor het verhogen van de groenteconsumptie. Die prijsvraag staat nog tot 22 oktober open. Bekijk de prijsvraag.

SIGN

Webinar 'AOW in zicht'

Ieder jaar stromen werknemers op basis van leeftijd uit. Zij AOW ontvangen en een pensioen. In het eerst volgende Webinar van BPL gaat ons pensioenfonds in op vragen als: hoe werkt AOW aanvragen, kan ik een dag korter gaan werken, welke…

Glastuinbouw Nederland - © 2024