Aqua Nederland vakbeurs ook interessant voor de glastuinbouw

Op dinsdag 13 maart start in de Evenementenhal in Gorinchem de 12de editie van de Aqua Nederland vakbeurs. De beurs duurt t/m 15 maart en is geopend van 10.00 – 18.00 uur.

Aqua Nederland Vakbeurs is gericht op watertechnologie en tijdens de beurs vinden er ook tal van seminars en presentaties plaats. In totaal zijn er bijna vierhonderd standhouders te vinden. Tijdens de beurs is er extra aandacht voor legionella en het verwijderen van medicijnresten uit afvalwater. Daarnaast is er een Innovatiestraat met een rij van exposanten met nieuwe en innovatieve technologieën.

Door de noodzaak om meer water her te gebruiken en restwater te zuiveren, is deze vakbeurs ook interessant voor de glastuinbouw. Technieken voor het verwijderen van medicijnresten werkt doorgaans ook voor de verwijdering van gewasbeschermingsmiddelen, dus zeker collectieve zuiveringen waar de technische invulling nog niet definitief is kunnen hier nieuwe ideeën en contacten opdoen.

Guus Meis

Webinar 'AOW in zicht'

Ieder jaar stromen werknemers op basis van leeftijd uit. Zij AOW ontvangen en een pensioen. In het eerst volgende Webinar van BPL gaat ons pensioenfonds in op vragen als: hoe werkt AOW aanvragen, kan ik een dag korter gaan werken, welke…

Glastuinbouw Nederland - © 2024