Arthur van den Berg nieuwe themaspecialist Water

Al ruim dertien jaar is Arthur van den Berg werkzaam als netwerkcoördinator bij Glastuinbouw Nederland. Vanaf deze maand gaat hij die functie combineren met die van themaspecialist Water van Glastuinbouw Nederland.

Als netwerkcoördinator is Arthur verantwoordelijk voor veel verschillende potplantgewassen, zoals kalanchoë, potanthurium, bloeiende en groene potplanten en diverse seizoensproducten. Omdat hij met ingang van 1 juni de helft van zijn tijd gaat besteden aan met name de waterkwaliteit en gebiedsgerichte aanpak, wordt de coördinatie van een aantal gewasgroepen overgenomen door Koen Heijstek, een nieuwe collega-netwerkcoördinator. Details daarover zijn te lezen in dit bericht.

Nieuwe uitdaging
“Soms is het tijd voor een nieuwe uitdaging”, zegt Arthur in een reactie op zijn nieuwe functie. “Ik ben blij dat ik die uitdaging heb gevonden binnen de sector en binnen de organisatie van Glastuinbouw Nederland. Waterkwaliteit én beschikbaarheid zijn belangrijk. Ik heb veel zin om dat samen met het team Water op te gaan pakken.”

Roger Abbenhuijs

Glastuinbouw Nederland - © 2021