Begrijpen jullie elkaar goed?

Om goed te kunnen communiceren is het fijn als je elkaar begrijpt. Dat geldt ook voor de samenwerking met jouw internationale werknemers. Wederzijds begrip zorgt voor een fijne arbeidsrelatie en een snellere socialisatie. Promoot het volgen van een taalcursus of volg zelf een cursus die je helpt om te gaan met alle cultuurverschillen in jouw organisatie. Wist je dat je hier ook subsidie voor kunt krijgen?

Hoe is de arbeidsrelatie met jouw internationale werknemers? Begrijpen jullie elkaar altijd goed? Wederzijds begrip zorgt voor een fijne arbeidsrelatie en een snellere socialisatie van werknemers die net in Nederland wonen. Promoot het volgen van een cursus in je organisatie. Bijvororbeeld om de taal te leren of de sector te leren kennen.

Zelf kun je ook aan de slag! Volg bijvoorbeeld zelf een cursus die je helpt om te gaan met alle cultuurverschillen in jouw organisatie. Je leert niet alleen de verschillen in werkcultuur tussen landen, maar ook hoe je hiermee omgaat. Dat draagt ook bij aan een fijne arbeidsrelatie, tevreden werknemers en uiteindelijk daamee een goede werkhouding voor jou gewas. 

Wist je dat je ook subsidie kunt krijgen voor het volgen van cursussen? Alle mogelijkheden vind je hier:

 

Jacqueline Kroon

Glastuinbouw Nederland - © 2024