Beperkte openstelling Noodfonds vaststellingsdocument

Het Noodfonds document ‘Vaststelling aanvragen Sierteelt en onderdelen Voedingstuinbouw’ staat nu online op de website van RVO. Het betreft echter nog een beperkte openstelling. Vaststellen is dus nog niet voor iedereen. Gedetailleerde informatie daarover is te vinden op de website van de Rijksdienst van Ondernemend Nederland.

Is de tegemoetkoming waarvoor vaststelling wordt aangevraagd minder dan € 25.000? Dan is vaststellen nu mogelijk. Ondernemers die voor € 25.000 of meer vaststellen, moeten nog even wachten. Op dit moment zijn nog niet alle bewijsstukken bekend die hiervoor nodig zijn. Op deze webpagina van RVO is binnenkort te lezen wanneer en hoe het aanvragen van vaststelling mogelijk is.

Vaststelling aanvragen
Na de aanvraag volgt de aanvraag van de definitieve tegemoetkoming (vaststelling). Dit kan van 13 juli tot en met 31 augustus. Op Vaststelling aanvragen is te lezen hoe dat moet en welke bewijsstukken meegestuurd moeten worden.

Jorrit Koeman

Webinar 'AOW in zicht'

Ieder jaar stromen werknemers op basis van leeftijd uit. Zij AOW ontvangen en een pensioen. In het eerst volgende Webinar van BPL gaat ons pensioenfonds in op vragen als: hoe werkt AOW aanvragen, kan ik een dag korter gaan werken, welke…

Glastuinbouw Nederland - © 2024