Breed aanbod workshops en rondleidingen tijdens EnergiekEvent 2023

Kas als Energiebron, Wageningen University & Research BU Glastuinbouw, Delphy Improvement Centre, Plant Lighting en Glastuinbouw Nederland organiseren op woensdag 7 juni aanstaande het EnergiekEvent 2023. Het programma van workshops en rondleidingen is inmiddels bekend.

Ook dit keer kan worden deelgenomen aan diverse workshops en is het mogelijk projecten te bezoeken in de kassen van Wageningen University & Research en Delphy Improvement Centre. Naast deze kennisinstellingen levert ook Plant Lighting een belangrijke bijdrage aan het evenement en het programma. Diverse aspecten van onder meer Het Nieuwe Telen, CO2, LED-belichting en nieuwe energiezuinige kassen komen aan bod.  
Adri Bom-Lemstra (Glastuinbouw Nederland) en Inge Lardinois (ministerie van LNV) gaan in op de actualiteiten en het beleid voor de energietransitie. Meld u aan en stel uw eigen programma samen.

Programma
12.30 uur Ontvangst
13.00 uur Adri Bom-Lemstra (Glastuinbouw Nederland) en Inge Lardinois (ministerie van LNV) over het overheidsbeleid energietransitie glastuinbouw 
13.45 uur Workshops / rondleidingen ronde 1 (maak uw keuze op het aanmeldformulier)
14.45 uur Pauze
15.30 uur Workshops / rondleidingen ronde 2 (maak uw keuze op het aanmeldformulier)
16.30 uur Workshops / rondleidingen ronde 3 (maak uw keuze op het aanmeldformulier)
17.30 uur Borrel en buffet
19.30 uur Einde bijeenkomst

Kosten en aanmelden
Deelname € 30,00 excl. BTW, bij directe betaling via iDEAL. Ontvangt u liever een factuur, dan zijn de kosten € 37,50 excl. BTW (dit kunt u op het aanmeldformulier aangeven).
Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden kan tot maandag 5 juni, 12.00 uur. Bij overschrijding van het aantal deelnemers wordt voorrang gegeven aan telers.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Dennis Medema, telefoon 06 422 530 55, e-mail dmedema@spam-protectglastuinbouwnederland.nl

Kas als Energiebron

Dennis Medema

Glastuinbouw Nederland - © 2024