Bunnik Plants genomineerd voor Stigas Gezond & Vitaal werken prijs 2018

Op 7 februari wordt voor de vijfde keer de Stigas Gezond & Vitaal Werken Prijs uitgereikt. Deze gaat naar het bedrijf dat met visie, lef en betrokkenheid van medewerkers het mooiste werk maakt van duurzame inzetbaarheid. Vorig jaar vielen de glastuinbouwondernemingen Aldo - Natuurlijk Tomaat en kwekerij Nolina al in de prijzen. Dit jaar is opnieuw een glastuinbouwbedrijf onder de genomineerden: Bunnik Plants in Bleiswijk.

Breng uw stem uit
LTO Glaskracht Nederland ondersteunt deze nominatie van harte en vraagt ook u uw stem uit te brengen. Vanaf eind januari kunt u stemmen via de Facebookpagina van Stigas. De uitreiking vindt plaats tijdens het jaarlijkse evenement ‘Vitale bedrijven hebben de toekomst’ van Stigas, dat deze keer het thema ‘De winst van duurzame inzetbaarheid!’ heeft. Aanmelden kan via de website van Stigas.

Webinar 'AOW in zicht'

Ieder jaar stromen werknemers op basis van leeftijd uit. Zij AOW ontvangen en een pensioen. In het eerst volgende Webinar van BPL gaat ons pensioenfonds in op vragen als: hoe werkt AOW aanvragen, kan ik een dag korter gaan werken, welke…

Glastuinbouw Nederland - © 2024