BZG-lijst met zuiveringsinstallaties uitgebreid met Opticlear Diamond Forward Nano

De Beoordelingscommissie Zuiveringsinstallaties Glastuinbouw (BZG) heeft op basis van het in opdracht van Water IQ International BV (uit Nuenen) uitgevoerd onderzoek geoordeeld dat met de met de Opticlear Diamond Forward Nano (met een capaciteitsrange variërend van 0,48 tot 60 m3/uur), indien deze worden toegepast bij de onderzochte specificaties en instellingen, ten minste 95% zuiveringsrendement wordt behaald.

Daarnaast heeft de BZG geoordeeld dat met de bovengenoemde installatie, indien deze wordt toegepast bij de onderzochte specificaties en instellingen, ook kan worden voldaan aan het tenminste 99,5% zuiveringsrendement voor imidacloprid. De zuiveringsinstallatie Opticlear Diamond Forward Nano wordt daarom op de BZG-lijst met goedgekeurde zuiveringsinstallaties geplaatst, voor zowel het 95% zuiveringsrendement als voor het 99,5% zuiveringsrendement voor imidacloprid.

Het informatieblad over deze installatie kunt u vinden onderaan dit bericht bij de downloads. Overige informatie is op te vragen bij de leverancier van het product. Bekijk hier de nieuwe BZG-lijst.

Beoordelingscommissie Zuiveringsinstallaties Glastuinbouw (BZG)

Glastuinbouw Nederland - © 2020 Copyright - Disclaimer - Privacy en cookies