‘Colland Arbeidsmarkt doet hele mooie projecten, maar niet iedereen ziet het’

Peter Loef is beleidsspecialist Arbeid bij Glastuinbouw Nederland en lid van het Sociaal Economisch Beleidsteam van LTO Nederland. Colland Magazine sprak met hem over het afgelopen jaar. Welke veranderingen ziet hij op de arbeidsmarkt? Maar Loef gaat ook in op de bescheidenheid binnen de sector, David Attenborough en waar het nou echt om draait in het leven.

In de bijlage is het hele interview uit de december-editie van Colland Magazine te lezen. Daarin benadrukt Peter Loef dat Colland Arbeidsmarkt en Glastuinbouw Nederland hele mooie projecten doen op gebied van arbeid en werkgelegenheid, maar dat niet iedereen dat ziet en onderkent.

Bekendheid vergroten
De tweede bijlage bevat de complete PDF van de onlangs verschenen editie van het magazine. Daarin onder andere een interview met minister Carola Schouten van LNV en reportages over komkommerbedrijf Van Lipzig Tuinderijen en Ter Laak Orchids.
Glastuinbouw Nederland vindt het belangrijk om te laten zien wat Colland doet. Dat is bij veel ondernemers onvoldoende bekend, terwijl zij er wel voor betalen.

Roger Abbenhuijs

Webinar 'AOW in zicht'

Ieder jaar stromen werknemers op basis van leeftijd uit. Zij AOW ontvangen en een pensioen. In het eerst volgende Webinar van BPL gaat ons pensioenfonds in op vragen als: hoe werkt AOW aanvragen, kan ik een dag korter gaan werken, welke…

Glastuinbouw Nederland - © 2024