Doe mee met Boeren Buren Dag en vraag het gratis pakket aan

Er gebeurt veel rondom de kassen en bij boren. Reden genoeg om het gesprek aan te blijven gaan met de buren in de omgeving. Daarom organiseert Boeren Buren, het publieksmerk van LTO Noord, een Boeren Buren Dag op 24 september.

LTO Noord roept boeren en tuinders op om met hun buurt een leuke dag te organiseren en in gesprek te gaan. Om u te helpen bij het organiseren van een Boeren Buren Dag is voor deleden een gratis pakket samengesteld met de leukste dingen! Denk hierbij aan koffie en een cakemix, maar ook aan slingers, kleurplaten en een spel.

De pakketten zijn tot 13 september gratis te bestellen via www.boerenburen.nl.

Over Boeren Buren Dag
Boeren Buren Dag is ontstaan via Boeren Buren en het LTO Noord programma ‘interactie met de samenleving’. Door naar elkaar te luisteren en elkaars achtergronden te leren kennen, krijgen we meer begrip voor elkaars standpunt.

Boeren Buren is ons merk gericht op de samenleving. Met Boeren Buren verbinden we de agrarische sector met burgers en consumenten en laten we zien welke vitale rol de boeren en tuinders hebben in het bestaan van ons allemaal.

LTO Noord

Kennismaken met Klas in de Kas

Heeft u hart voor de tuinbouw? Vindt u het belangrijk dat basisschool leerlingen ook enthousiast worden gemaakt voor de tuinbouw? Kom dan op 17 april om 19.30 uur naar de proefles en maak kennis met de vrijwilligers en de gastlessen van Klas in de…

Glastuinbouw Nederland - © 2024