Doe ook mee aan de Go Go Greenhouse campagne!

In deze video vertelt potplanterteler Martijn Vreugdenhil van SV.CO waarom hij meedoet aan de Go Go Greenhouse campagne. Hij vindt het erg belangrijk dat scholieren een positief beeld krijgen van de glastuinbouwsector.

Door mee te doen aan de campagne Go Go Greenhouse laat de sector zich zien als een interessante en kansrijke werkgever met vele mogelijkheden. Met een positieve houding van jeugd ten aanzien van de sector tot gevolg; ze denken en praten positiever over de sector. Dit komt het imago van de sector ten goede.

Maar hier hebben we nog meer glastuinbouwondernemers voor nodig. Op zaterdag 15 juni 2019 leiden 25 enthousiaste glastuinbouwondernemers (of medewerkers) in het Westland hun eigen scholieren rond op het eigen bedrijf en vertellen hen hun verhaal.

Wilt u ook op die dag ook meedoen aan de Kick-Off van Go Go Greenhouse? Neem dan contact op met Agnes van den Berg, telefoon 06-28889234 of stuur een email. Wij kijken uit naar uw aanmelding!

Jakoline van Straalen

Webinar 'AOW in zicht'

Ieder jaar stromen werknemers op basis van leeftijd uit. Zij AOW ontvangen en een pensioen. In het eerst volgende Webinar van BPL gaat ons pensioenfonds in op vragen als: hoe werkt AOW aanvragen, kan ik een dag korter gaan werken, welke…

Glastuinbouw Nederland - © 2024